Luulen mun lihoneen enemmän kuin Suvi ihan myötätunnosta. Koira näyttää lähinnä "näyttelykuntoiselta". Tai nisät on isot, mutta maha aika sporttinen. Maltoin olla ultraamatta tänään, kun oli senverran kiire muuten. Kait ne pennut siellä ovat vielä.

Rosso parantunut ja näyttäisi, ettei tarttunut muihin koiriin (onneksi). Tarttis varmaan kohta ruveta tekemään jotain valmisteluja synnytyksen suhteen. 62 vrk tulee täyteen pääsiäissunnuntaina. Ensi viikon alun teen vielä töitä normaalisti, saisi mieluusti synnyttää loman aikana... Olen kyllä uhannut pitää sekä äitiyslomaa että hoitovapaata, mutta ajanvarauskirja ei ihan tiedä sitä.

Nyt on ollut muutama päivä superhienot ilmat. Kepeistäkin näkyy melkein puolet jo hangen alta:). Aika innokkaasti Suvi jaksaa vielä ulkona touhuta, saa nähdä miten suhtautuu pentuihin. On aika hupasen näköinen välillä iltaisin, kun katsoo mahaansa hämmentyneen näköisenä, että mitä siellä oikein tapahtuu? Toivottavasti tulee äitiinsä, joka hoisi omat pentunsa tosi hienosti.

Kuvaa ei ole otettu tänään, ei Suvi ihan noin sporttinen enää ole.