Koska olen vielä lomalla, päivitellään nyt kuulumisia (voittaa veroilmoituksen teon). Oikeastihan ei tapahdu kauheasti muuta kuin, että pennut syö ja nukkuu. Suvi ei päivystä ihan niin aktiivisesti pentulaatikkoa enää, makaa välillä vieressäkin. Menee kyllä heti paikalle, jos ääntelevät tai muut koirat yrittävät lootaa lähestyä. Ja pennelit osaavat jo nukkuakin pitkähköja aikoja kahdestaan.

Jaakko otti Suvin eilen ekaa kertaa pikkujuoksulenkille mukaan. Ihan hyvin oli suostunut mukaan lähtemään. Tänään otin mamman ekaa kertaa tallille aamulla. Ei näyttänyt kaipaavan pentuja. Jahtasi kissaa ja jouduin vaihteeksi komentamaan tarhasta pois.

Minusta tuntui, että Hjuupia makaa, eikä syö ihan niin usein kuin Minicosmo. Punnitsin aamulla ja Hjuupia selkeästi keskittyy tekemään kunnolla sen mitä tekee ja lepää rauhassa väliajat. Oli lihonut 70g. Toisaalta Minicosmo on ottanut hurjasti kiinni, Painoi 530g (Hjuupia 540g), eli ehkä havainto lehmäpennun aktiivisemmasta maitobaarilla käymisestä on ihan oikea. Sillä vaan menee energiaa turhanpäiväiseen nykimiseen samalla kun syö. Inisee ja kiemurtelee samalla kuin imee. Hjuupia yleensä syö hiljaa. Suvi pitää kyllä pennut tosi siistinä. Vielä ei ole tarvinnut kertaakaan (synnytyksen jälkeen toki vaihtui) vaihtaa petivaatteita.

Koitan saada aikaiseksi ottaa pari uutta kuvaa ja liittää ne.