Aktiivisuus lisääntyy, vaan paino ei vähene. Pääsivät ekaa kertaa vastaanotolle punnitukseen. Molemmat 1,7 kiloa elämäniloa.  Kuulevat myös jotain.

Selkeästi tajuavat, että elämää on pentulaatikon ulkopuolellakin. Lehmä tyylilleen uskollisena nousee huolellisesti reunaa vasten,punnitsee mahdollisuutta päästä yli ja ei vielä tule.

Musta ei tajua miten kiivetään, kuvasta ei oikein selviä tyyli, mutta periaatteessa koittaa hypätä reunaa vasten ja kimpoaa siitä takaisin pentulaatikkoon. Musta on leikeissä hieman äänekkäämpi, murisee (ei niin vakuuttavasti tosin).

Syödä osaavat siis kumpikin, alla kuva Mustasta eilen ekalla ruokailulla.

Samalla yksi kuva ekasta keittiöretkestä.

Tänä aamuna kävin pitkällä maastoretkellä koirien ja hevosen kanssa. Aika kelirikkoista vielä osa reitistä. Hurjan kaunista, puissa yön jäljiltä huurre, aurinko paistoi kostean ilman läpi, vaikutti ihan epätodelliselta. Nyt tarttis varmaan vähän siivota ja tehdä ne loput paperihommat. Eilisen Janitan metsävideon innoittamana ajattelin kokeilla omenapuidenympäriagia. Jospa parinviikon päästä opettaisi pennut kanssa! Jotain tarttee varmaan niitten kanssa tehdä etteivät ihan virikkeitä kasva. Hertta on toistaiseksi käynyt viemässä kaikki vinkulelut pentulaatikosta ja ottanut piipin pois. Höpsö vanharouva on oikein mielissään uudesta leluntäyttämästä arjesta (ja ei Mikan mukaan edelleenkään näytä pätkääkään kuolevalta). Ja saatan (jos innostun) virittää sen vauvakeinun. Tai sitten vaan kattelen noitten touhuiluja ja en tee mitään. Liverpoolin jalkapallo-otteluita pennut ovat jo nähneet vähintäänkin riittävästi, kai sekin on jonkinlainen virike.

Lisäys: Suvi osaa omena-agilityä:D. En ole senkanssa puidenkierrätystä koskaan tehnyt, kesti tasan yhden puunverran jotta hoksasi idean. Senjälkeen kierteli, tuli välistä, luki sylkkärit ja pystyi lähettämään aika kauaksikin takaakiertoon. Ja suvitti, jos mun ohjeet oli huonot Olipa hauskaa varmaan molemmista (ei ehkä naapureista, koska räksytti mennessään villisti). Pennelitkin pääsi minuutiksi pihalle, mutta rupesi mietityttämään onko liian kylmä ja vein aika nopsaa takaisin sisälle. Mikalle en uskalla kertoa pennun joutuvan Arsenaalin kannattajan kotiin, pitää taloa varmasti sopimattomana kasvuympäristönä:D