Eilen illalla luulin siis lämpöjen laskeneen. Koira oli levoton. Jäin alas nukkumaan. Petasi, tuli välillä läähättämään naamalle ja halusi ulos. Keksi varmaan, että tämä on mahtavaa uutta palvelua ja kesken yötä tehtävää aktivointia. Kävi kolme kertaa pihalla ja laitteli petiä sopivaksi sekä hönki aktiivisesti.

Ihan hieman huolissani jätin aamulla matonpesun ajaksi Hertan kanssa kotiin. Reilun tunnin kuluttua tulin takaisin ja ei ollut pentuja. Mutta oli penkonut ja levittänyt roskiksen ympäri alakertaa. Ja näytti nälkäiseltä... Että se penikoimisesta toistaiseksi.

Päätin samalla, että ei aio vielä jakaantua, niin ehdin käymään röntgenissäkin. Hyvä, että menin, vaikka hieman pettyneenä kuvaa jouduin katsomaan., Vain kaksi pentusta tulossa:(   Ja olivat isoja. Mikakin oli pettynyt määrästä, mutta iloitsi mahdollisuudesta kahteen urokseen (vaimon "älytön" koirienkeruu mahdollisesti lykkääntyisi). Minä kyllä toivon edelleen edes yhtä tyttöpentua. Ja ihmettä, että joku olisi sittenkin vielä piilosilla...

Kunhan nyt saisi ne ulos elävänä.