Pennut ovat tuplanneet painonsa. Musta 710g ja lehmäpentu 690. Ikää 6 vrk. Ovat kyllä maailman helpoimpia (vielä). Suvi ruokkii ja siivoaa, minä vaan lällyttelen. Lapsia on ravannut katsomassa pienen kylän verran. Näyttäisi siltä, että molemmat voi halutessaan rekata trikeiksi. Myös mustalla hieman ruskeaa takajaloissa, poskissa ja hännän alla. Minicosmolla koko ajan enenmmän. Pentujen elämä on aika leppoista. Syövät ja nukkuvat. Viihtyvät jo aika hyvin sylissäkin.

Hertta sai synttärilahjaksi maksalaatikkokakun 11 nakkikynttilällä. Tämä perinne alkoi viime vuonna Iriksen ja Janitan innoittamana. Hertan mielestä oikein mukava synttärilahja. Rosso varasti maahan tippuneen maksalaatikkopalan ja Suvi sai nakin.

Olin aurinkoisella Sorlampikävelyllä koko lauman kanssa. Nyt on kuvia otettu, mutta muistikortinlukija ilmeisesti jollain lapsella,kun en löydä. Hertta touhotti onnessaan (on aina ollut lauman pirtein, ja nyt kilpparilääkityksen alettua alkaa muistuttaa enemmän villivarsaa kuin arvokasta vanhaneitiä). Suvikin juoksi ehkä enemmän kuin vielä saisi, mutten malta rajoittaa. Rosso oli aiemmin päivällä Niinun treenissä. Sen kanssa on kyllä joskus tylsä mennä, en ole jaksanut opettaa tekniikoita (niin ei sitten itsestään niitä osaa?), ei irtoa ja tänään vielä haistelikin. Argh. Tekisi mieli ottaa Suvi kohta mukaan agitreeneihin.

Ja kävin kirjastossa lainaamassa opi soittamaan pianoa-opuksia. Nyt harjoittelemaan..