Oppivat joka päivä jotain. Eilen neliviikkossynttäreiden (ei vietetty) kunniaksi keksivät kuinka pentulootasta tullaan ulos ja sen jälkeen siellä ei ole oltu. Jos laitetaan sinne umpinukuksissakin, könyävät pois ja nukahtavat lattialle. Rosso ja Hertta eivät oikein liikkuvista malleista niin tykkää. Ärähtävät molemmat pentujen tullessa liian lähelle. Eilisen ajan porttiviritys pelasi, tänään Suvi keksi miten se hajoitetaan ja koko lauma on taas ollut sikinsokin. Pennutkin touhuavat jo pitkin alakertaa.

Tässä Musta vaihteeksi jumissa keittiön tuolin alla. Pääsee kyllä itse pois:D

Muutama opittu asia. Ensimmäinen roskapussi tyhjennetty. Selvästi äitinsä jälkeläisiä. Lehmä melkein oppi esipesemään tiskikoneen astiat. Sähköjohtoja osataan nakertaa. Kenkiä yritetään purra, samoin varpaita. Kovin montaa uutta hyödyllistä opittua asiaa ei tule mieleen. Leikkivät koko ajan enemmän ja nukkuvat hieman vähemmän. Vaikea päättää kumman noista haluaisi jäävän kotiin. Musta on minusta hieman ketterämpi ja ehkä vähän terävämpi (Mika ei ole samaa mieltä), mutta Lehmä viihtyy paremmin sylissä ja tuntuu olevan ehkä rohkeampi (tai fiksumpi?)  Onneksi on vielä monta viikkoa aikaa miettiä.

Vappuna meillä oli vieraita. Pennut tykkäsivät ilmapalloista, tökkivät niitä kuonollaan pitkin olkkaria. Samoin lasten lattialle jättämä serpentiini meni pieniksi paloiksi. Musta koitti lipittää lasista loput viinin jämät.

Huomenna mökille pentusten kanssa. Koirista Hertta ja Suvi rakastavat haravointia yli kaiken ja jahtaavat räksyttäen haravaa. Siinä ainakin yksi asia, mitä nämä kaksi eivät saa oppia.

Lopuksi söpö kuva nimellä "mä hännällä ylimmällä"