Keskiviikkona Suvi kävi Riinan luona. Termi ei sitten ole hieronta, vaan fyssarilla tai käsittelyssä. Vähemmän oli fyssaroitavaa kuin edellisellä kerralla. Kuvakin otettiin, mutten jaksa ladata (vielä).

Huomenna alkaa reilu viikon loma. Ensiksi jännitetään sm:issä. Molemmat koirat mukana sekä joukkue että yksilökisoissa.  Suvi käy illalla juoksemassa yhden hyppiksen. Ohjaaja valmistautunut tékemällä 29 minuuttia pallojumppaa (body &mind sanoo kansi). Jaakko totesi musiikin olevan vhs ajalta (myöhemmin kuin eKr). Suvin mielestä oli kivaa köllötellä vieressä, kunnes pallo lensi sen päälle (pieniä hallintavaikeuksia tässäkin lajissa).

Maanantaiaamuna lähdemme Kyprokselle. Hertan hoito oli vielä aamulla auki, mutta taktiikka kysy jokaiselta tuotti tulosta. Ennen puoltayhdeksää tärppäsi ja vanharouva pääsee Nunnun luo Toscan kanssa touhuamaan. Täytyy huomenna käydä kirjastossa lainaamassa lomalukemista. Ja ottaa lenkkarit mukaan, ettei paisu kuin pullataikina. Kirjahyllystä laitoin jo mukaan pari sheippaus/naksutusopusta. Eihän sitä ikinä tiedä, jos lomalla saisi nekin kahlattua läpi. Ilman koiria pysyy sopivasti teoriapainotteisena... Ja aion tehdä liiketoimintasuunnitelmaa, ja järjestellä valokuvia, ja ja ja. Todellisuudessa luen kyllä, mutta jotain dekkarihömppää.

Viikonloppu ei vielä kauheasti jännitä. Saisi nyt ehjiä suorituksia kisoihinkin, kun niitä on tullut treeneissä. Mukavaa, kun on lähellä. Pääsee kotiin yöksi. Ja Rossolle löytyi uusi laji tänään (jos ei vauhti parane agissa).  Osoittautui oivaksi etsijäkoiraksi hukattuaan mut ensin Pedersin tallilla. Olin kaukana takalaitumilla ja oli ihan joutunut hajulla hakemaan, ennenkuin löysi. Senjälkeen päivystikin muutaman metrin säteellä koko loppuajan:D