Eilen lähdin Elsan ja Idan sekä koirien kanssa mökille. Vähän tuntui pahalta katsoa pihalla ollutta estettä (jolla Mao reenasi ekoja hyppyjään) ja Maon leluja. Muuten mökillä nyt on aina kivaa. Tänään päiväksi Jyrin synttäreille. Oli hauska tavata tuttuja vuosien takaa.

Illaksi Riihimäelle kisaamaan. Ensimmäiset puolituntia ajelin pitkin Someron mökkiteitä. Navigaattorin signaali hävisi vähänväliä ja ainakin kolme tietä loppui. Lopulta palasin alkuun ja ajoin jotain kaunista (pientä!) tietä Karkkilaan ja siitä taas maisemareittiä kohti Hyvinkään moottoritieramppia. Kisoihin ehdin 5 minuuttia alkamisajan jälkeen, olivat onneksi myöhässä ja huolivat vielä mukaan. Suvi teki hyvän ekaradan. Voitti sen. Valitettavasti mä en ole vielä hyvä ja sössin hyppyradan tekemällä useamman tyhmän ohjausvirheen. Koira kyllä kulkee tällä hetkellä kuin unelma. Rosso juoksi yhden radan tehden nollan. En vaan saa sitä juoksemaan täysiä. Jotenkin pitää opetella tekemään monta hyvää suoritusta peräjälkeen (Suvin kanssa siis). Nyt tulee hyviä sinnetänne, mutta ei kokoajan.  Ja ei ole kyllä koiran vika.

Riina voitti Sagalla hyppyradan. Onnea! Ja siis Suvin vauhti tietenkin! on viimeviikkoisen käsittelyn ansiota:). Kuin kovaa se kulkeekaan ensi viikon hieronnan jälkeen??