Jaun kisoissa. Eka rata kerrankin hyvä, yhdessä kohtaa suunnitelman muutos, kun en ehtinyt valssaan. Toimi takaaleikaamallakin. Muuten ehdin hyvin ja meni tarpeeksi rivakasti, että tuli toiseksi. Jaakko ja Zen voitti, onnittelut. Janita Hitillä kolmas ja Omiella neljäs. Luokka oli samalla bc/kelpie rotumestaruus ja saimme siis hopeaa! Hoksasin, että Rosso ja Hertta ovat molemmat voittaneet omat rotumestaruusluokkansa jossain vaiheessa eli Suvilla on vielä kirittävää:D.

Tokaradalla huolimaton ohjaus kait liian kauniisti sanottu, kun en ohjannut kepeille ollenkaan. Ja sitten en edes nähnyt, että oli jättänyt kepit keskenkin, kun juoksentelin itse A:n taakse...Hyl.

Kolmas rata hyppis. Nollalla taisi kirjoihin mennä. Tökki jo kolmannelle esteelle ja jossain välissäkin kyseli huolimattoman ohjauksen takia. Mutta teoriassa ohjasin suunnitelman mukaan (joka oli ehkä huono). Onnistui sitten suvittamaankin. ARGRH.

Kuumaa oli kuin Saharassa. Suvia ei ilmat paljoa tunnu häiritsevän. Ei kyllä vastustellut märkäloimea, eli kai silläkin hiki oli.

Alla Iriksen eilen ottamia kuvia. Kiitos jälleen kerran.