Mikalle (ja muulle perheelle) aikaiset aamukahvit (mitä sitä ei perhe äidin agilityn eteen tekisi). Purinalle. Rossolle nolla, vaikka puomin kontaktista en kyllä olisi rutissut, jos virhettä olisi näytetty. Muuten kipsutti ok. Sai nyt kasaan karsintanollatkin, eli kai sen kanssa pitää ensi vuonna Seinäjoella käydä muiden päivää pitkittämässä.

Kotiin leipasemaan kakku, mitä en eilen jaksanut ja kirkkikselle lasten agitreeneihin. Elsa tekee välillä aika mukavan näköistä pätkää. Rosso on kyllä hyvä harjoituskappale, kun ei mitään pelkää ja menee omalla vauhdillaan kenen kanssa vaan. Elsaa ei turha vaatimattomuus kaunista, kun sai vähän kehuja, niin kysyi samantien josko hän voisi myös seuraavan pennun kouluttaa... Ja mukana ollut Ida haluaisi myös aloittaa agilityn ja siihen hän kuulemma tarvii oman koiran. Jolloin tietysti Elsakin haluaa oman. Ei taida Suvin pennuista (jos niitä tulee) jäädä montaa jaettavaksi.

Suville aamulla kymppi. Rima ja kielto. Minä olisin antanut kaksi kieltoa. Kontaktit melkein ok. Luulin niiden olleen oikeinkin hyvät, mutta video paljastaa saa sanan tulevan aikas myöhään. Mutta sanoin sanan joka kerta... Videolla myös havaittavissa laajaa käsienkäyttöä. Kirkkiksellä videoin vähän piha-agia ja Elsaa ja Rossoa.