Ei mitään treenaamista, paitsi pään sisällä. Aamulla heräsin puoliseitsemän, kun kerrankin olisi saanut nukkua. Sainpa siivottua, juotua aamukahvit rauhassa ja lueskeltua. Muutama tunti haravointia, nyt on nurmikkoalue lähes tehty ja näyttää hienolta. Toisaalta muuta pihaa piisaa. Koirilla kivaa.

Tai treenasihan Suvi. Hypytin kottareille "pöytä" sanalla;D.

Rosso on Suvista normaalia kiinostuneempi. Saapa nähdä onko juoksu tulossa vai onko kaikki vain mun kuvittelua. Pientä jännitystä silti, kun aion seuraavasta juoksusta uudelleen astuttaa.

Tallilla ratsastamassa. Hertta kantoi hienosti multa tippuneen raipan tallille. Sillä taitaa näkö mennä, kun ei tahtonut heti löytää keskellä tietä ollutta raippaa. Hienosti silti toi pitkän matkan. Täytyy opettaa Suvillekin jotain hyötytemppuja ennenkuin vanhaneiti poistuu vahvuudesta. Hertta on meidän perheen ainoa hyötykoira.

Lopuksi kuva Elsasta ja Rossosta Sepon treeneissä. Jos äiti juoksee hartiat lysyssä, on lapsella sitäkin suorempi takakeno... Treenit sujuvat kertakerralta paremmin. Nyt tekivät jo vähän valssejakin.