Maanantaina töihin, joskin huomenna vielä Hyvinkäälle kisoihin heti aamutuimaan. Jos jään odottelemaan Rosson starttia, saa olla ihan koko päivän. En ehkä jaksa.

Suinkaan kaikkia asioita, mitä piti lomalla tehdä, ei ole tehty. Taas on toki vuosi aikaa tehdä. Ja tuskin ne varastot murehtii sotkuisuuttaan hetkenvertaa, ehkä minäkään en jaksa.

Viimeyön keskustelujen innoittamana olen koittanut listata itselleni muutamia treenattavia asioita ja yrittänyt miettiä harjoituksia, millä niitä treenataan. Toistaiseksi olen keskittynyt agiin, vaikka sama toki sopisi ratsastukseenkin. Mut pitää ehkä väkisin raahata pellolta välillä maneesiin treenamaan, en millään malttaisi ratsastaa näillä keleillä sisällä. Uudenvuoden jos ei lupauksena niin jonkinlaisena päätöksenä, aion keskittyä treeneihin, silloinkun niissä käyn. Parempi hyvin ja harvoin tai vaikka lyhyestikin kuin usein ja päämäärämättömästi...Ja videoida ainakin agilityä, myös treenejä. Ja katsoa omia suorituksia niiltä videoilta, vaikka pahaa tekisikin.

Mukavaa se olisi olla vuonna 2011 hyväkuntoinen ja laihempi. Tämä on teoriassa helpompaa kuin agilityn tai ratsastuksen treenaus, tiedän ihan tarkalleeen mitä pitäisi tehdä (tai jättää tekemättä). Käytännössä treenaus saattaa olla helpompaa kuin oikein syöminen.

Koirat ovat saaneet lomalla lähinnä ei agility liikuntaa. Ja leikkiä. Ollaan hiihdetty, lumikenkäilty ja ratsasteltu. Ja ovat nuo leikkineet lastenkin kanssa.

Hertta kuiskuttaa Suville salaisuuksia.

Ja antaa perään lumipesun...

Suvin lapsi Pörje kuulemma leikkii rajusti sakemanniveljensä kanssa. Laitetaan tähän Sirpalle kuva Pörjen "tappaja"äidistä, niin tietää mistä hurja luonne peräisin.