Frantsin Nina sanoi Sarasvuon todenneen jotenkin (unohdin jo alkuperäisen sitaatin), etää ihminen saa mitä haluaa, ei sitä mitä toivoo saavansa. No tämänpäivän ultrauksen perusteella uskallan sanoa, että Suvi on tiine! Mustista palleroista kuvia ehkä maanantain jälkeen... Tulossa näyttäisi olevan muutamia, määrä tarkentunee, kun vähän kasvavat. Tänään siis tasan kolme viikkoa ekasta astutuksesta. Sadun unen mukaan tulossa kolme trikkiä, joista kaksi urosta ja yksi narttu.

KKK:n kisoissa molemmilla. Helpot radat aamusta iltaan. Suvin lähetin ekalla radalla hakukaarelle keppien sijasta. Päätin sitten pyllistellä kädet puuskassa ja ohjasin sen keppien kakkosväliin. Kuulemma mikään mun ohjauksessa ei kertonut kepit.... Tokaradalla juoksin ja ehdin (tai luulin ehtineeni) tekemään persjätön. Olin matkalla potkaisut Suvia leukaan, mutta koiraparka lienee kaikkeen tottunut ja jatkoi matkaa oikeita esteitä hyppien. Päätti sitten onneksi odotella mua puomin alastulolla, koska lakkasin jostain syystä juoksemasta persjätön jälkeen ja olin pahasti myöhässä puomilla. Saatiin nolla ja oli yli 70 koirasta toinen, pitää kait olla tyytyväinen. Vikalla radalla sitten ohajsin yhden ylimääräisen hypyn, mistä tuomari rankaisi hyllyllä. Suvi onneksi ei tajunnut hyllyä tehneensä vaan meni hyvin. Sadun mies piipahti (yhtä yleinen näky agikisoissa kuin meidän Mika= ei yleinen). Näki Suvin vikan radan ja oli kommentoinut Sadulle, että ohjaaja kyllä huusi kamalasti, mutta ei se koira kääntynyt. Siinä viiltävä analyysi:D.

Rossolla ekaradalla hyvin, kunnes luulin sen olevan Suvi. Meni puomin ohi. Otti YLÖSmenovirheen, sitten vielä vika esteen ohitus... Tokaradalla meni Rossoksi hyvin, mutta puomin alastulo. PRKL, Olisi saanut vikan sertin ilman sitä. No ei saanut. Nadja ehdotti länkien kokeilua alasmenoilla. Saattaisin ehkä yritttää. Nyt on senverran monta virhettä tehty ja en halua Rossolle pysäytyskontaktia opettaa, kun menee muutenkin suht hitaasti. Juoksukontaktejakaan sille ei ole opetettu, minä vaan juoskentelen ja toivon sen ottavan. Vikaradalla vedin koiran omalla ohjauksella kakkosen ohi. Siitäeteenpäin oikeinkin mallikkaasti (minusta tuntui).

Olen ilmoittanut Suvin vielä ensi viikolla ATT:n kisoihin. Täytyy miettiä viitsiikö enää mennä. Tai jos kysyisi, voiko startit siirtää Rossolle. En tiedä vielä.

Alla muuten pari kuvaa Elsan ja Rosson Seppotreeneistä. Ärsyttävästi kymmenen vuotias saa valssinsa valmiiksi oikeaan aikaan. Ei kuitenkaan selvästikään katso koiraa, että ei ihan täydellinen. T. kateellinen äiti.

Ja vielä yksi kuva Suvin ja Hertan leikeistä Tuijan hallimaastoissa. Hertta oli eilen ravinnut itseään normiruoan lisäksi jugurttimuropakkauksella, florapurkilla ja purkillisella paahdettua sipulia. Oli silti nälkäisen näköisenä illalla keittiössä. Sillä on nälän lisäksi menossa pirteyskausi. Koheltaa enemmän kuin Suvi ja Rosso yhteensä.