Miten tuntuu pari viikkoa niin pitkältä ajalta... En millään jaksaisi odottaa pentusten syntymää. Töitä on ehkä onneksi vaikka muille jakaa, niin ei ehdi ihan koko aikaa Suvin tiineyttä ihmetellä.

Alla sivukuva, on se pyöristynyt aika selvästi.

Varasin röntgenajan, puolentoistaviikon päästä perjantaina pääsee läpivalaisuun pentujen lukumärän selventämiseksi.

Laura kävi pentujensa kanssa sirutuksessa ja saksantuonti Nastaa näyttämässä. Terhakka ulkomaantuonti, ja reippaita olivat omat kasvatitkin. Tosin reippaus kostautui. Uni tuli aika nopsaa...

Suvi yritti olla kuin pentuja ei olisi ollenkaan. Rosso nippasi Nastaa heti ja joutui jäähylle. Hertta halusi vain olla mukana ja oli taas kerran eniten kiinnostunut vierailijoista.

 

Ihania kevätpäiviä. Suvi sai valioitumislahjaksi olisikohan tuo strutsi Ninalta. Ollut mieluinen lelu. En ole antanut Hertan repiä rikki, tänään jopa Rosso leikki sillä kotipihalla.

Rosso aamulla treeneissä. Ei käppänästä kyllä samanlaista työkonetta saa kuin bc:stä. Mutta mua ilahdutti muutama kiihdytys pussiin. Ja menee tuo aika kivasti puomin kontaktejakin just tällä hetkellä.

Ihan pakko lisätä. Suviannen sisko kaunis Sulka sai tänään viisi pentua. Kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Pentujen isä on Tauno, eli Kuulan velipuoli. Serkuksilla on (jos Suvin maha joskus tuottaa eläviä pentusia) paljon yhetisiä geenejä. Onnea kovasti Annelle ja possulandian väelle! ja liitän vielä Jonnalta (ilman lupaa) kopsatun kuvankin....