Iriksen iloksi päivitys (vaikka ei oikeasti mitään tapahtunut). Kennelliitosta tuli hyppyvaliovahvistus. Oli mennyt roskapostiin ja hoksasin ihan vahingossa. Suvi valittiin myös KKK:n viime vuoden maksikoiraksi. Alla sporttisin kuva mitä rouvasta just nyt saa.

Yksi pennunkyselijä oli huolissaan, kun missään ei lue isistä mitään. On nää ihan suunnitellut vauvat ja isäkin ainakin vielä luvannut tulevat lapsensa tunnustaa. Eli Kuula alias Yes, 2v samanrotuinen!, uros, sosiaalinen ja miellyttäväluonteinen tampereenpoitsu, alkuaan ruottista. Sukutaulu löytyy koiranetistä. Jostain syystä huutonetin kuvatvalikko sensuroinut Kuulan kuvat, ja failit eivät tällä koneella. Mutta selaamalla näitä jorinoita parin kuukauden taakse, löytyy monta kuvaa.

Aamulla yksin Tuijan hallilla Rosson kanssa. Oppii varmaan putki/puomi erottelun. Meni jo alas käskyllä 90% puomille ja putkeen kait aina oikein. Tein ensimmäisen virheen jälkeen Juhan ja Riikan taputatempun, eli kävin taputtamassa puomin ylösmenoa. Senjälkeen taisi mennä jokakerta oikein (taputus tehtiin vain kerran). Vähän keppikulmia ja kepeiltä irtoamista. Hoksasin ettei Rosso lue käsiä. Mitense niitä tietty koskaan näkisikään, kun mun yläraajat heiluu siellä katon rajassa. Taitaa lukea jalkoja, vartalon liikettä ja suullisia käskyjä. Meni jopa pari kertaa putkikäskyllä putken väärään päähän, jopa mun selän takaa. (suora, lyhyt putki ja halusin hakevan kauemman pään). Vietimme myös kauan aikaa, kun yritin pokkarilla kuvata Rosson hyppyjä. Kun laukaisin laukeaa viiveellä sisätiloissa valon takia, oli tehtävä aika epätoivoinen. Koira sai harjoitella odottamista ja itsenäistä esteiden suorittamista. Aika hyvin meni A:llekin vaikka olin toisella puolella, ettei nähnyt mua ollenkaan. Tuli siis kutsusta.

Ja pentulaatikko odottaa kokoamista olkkarissa. Ja mä tajusin, että kesäaikaan siirtymisen takia Suvin synnytys tapahtuu tuntia aikaisemmin. YES!!, ei tarvi odottaa ihan niin kauan...:D