Risuparta kipsutti Kirkkonummella kolme rataa nollalla. Ei sitä agiserttiä vieläkään, osallistujia vajaa 60/luokka, oli kaksi kertaa agiradalla kuudes ja hyppärillä vasta 14. Mutta meni ihan kivasti, ei vain ole noppee! Ja otti kontaktit myös kisoissa hyvin:D. Saa kuvansa sen kunniaksi.

Ja Sirpalle kuvia mahasta.

Juoksee aika normaalisti lenkeillä. Mutta nukkuu kotona enemmän ja tuijottelee välillä mahaansa. Masu on aika söpö, kun pentusten liikkeet näkyy välillä. Mitään oikeaa päivitettävää ei ole tiineyden tiimoilta (on madotettu ja siirrytty penturuokaan, kiitos Lauran).

Hertan peräpää on ruvennut falskaamaan. Sehän on leikattu aikoja sitten, mutta pissantiputtelu on tähän asti puuttunut vaivalistoilta. Juo myös paljon, ei ollut veriarvoissa sanomista. Laitoin antibiootille pissiitin varalta, mutta ei näytä kovin auttavan. Otin kilppariarvot uudelleen, mutta en muistanut lähettää putkea. Suutarin lapset jne. On kyllä kovin iloinen ja pirteä, jospa tiputtelulääkkeet tepsisi. Kunnon koiranomistaja opettaisi koiransa nukkumaan pois sohvilta jo pentuna. Kun suursnautserin rakko falskaa nukkuessa, ei pisuntiputtelu ole ihan vähäistä...