Kakkostytteli se otti ja "hyppäsi" laatikosta ulos. Kääntyi samantien ja kiipesi takaisin. Lataan kuvat hetken päästä. Satu väitti sen pennun käyneen jo viime yönä salaa, kun kukaan ei nähnyt laatikon ulkopuolella. Uskoo ken haluaa.

Jaakko kävi palluttelemassa pentuja. On ottanut selvää, että vain potbelly pigit (termi pojan) ovat yhtä suloisia kuin nämä koiranpennut (?). Jaakon pentutestin mukaan nämä pennut eivät ole aktiiviseen käyttöön, kun vain nukkuvat ja syövät ja ovat suloisia. Muu puuhastelu tai ääntely Jaakon mukaan olematonta. On käynyt ihan tarkkailemassa pentuja kuudelta niinä aamuina., kun on mennyt salille ja vaikka olisivat hereillä, eivät ääntele tai juuri liiku. Niinettä. Pitäisikö perua Janitan testaus, kun kerran kotona on tälläinen multitalentti koiratietäjä.  Samalla poikani kuuli, että tyttöjä onkin vain kaksi eikä kolme (Jaakko oli mukana synnytyksessä siinä kohtaa, kun luulimme kakkostrikkiä tytöksi). Ei voinut tajuta, kuinka eläinlääkäri ei erota sukupuolia. Laihaksi lohduksi hokasi sitten, ettei meillä ekonomi-isä maksa laskuja. Kotona kuulemma jotkut ovat vapaalla töistä, ehkä, sanoi Jaakko ja yritti ymmärtää.

Päivällä kotikisoissa Kirkkonummella. Puomin kontaktivirhe. Yritin vierittää syyn Elsan niskoille, mutta ikävä Juha epäili mun ohjauksessa olleen sanomista. Toisella radalla nolla, vaan ei lähelläkään palkintosijoja (oliskohan ollut seitsemäs, kisakirjassa ei sijoitusta, voinhan mä siihen laittaa ihan minkä haluan?). Huomenna uudestaan.

Mettäretkellä siskon ja koirien kanssa. Ihana ilma. Hitsi, kun mulla ei ole selvää ideaa kuinka nämä pennelit nimetään. Eikä oikein suunnitelmaa miten oma penneli koulutetaan. Jos vaikka senkin kanssa vaan menee hallille ja katsoo mitä siellä on valmiina ja rupeaa tekemään. Niin nuo edelliset on koulittu...

Ja osaan myös kiivetä takaisin, koska olen tyttö ja viisas.

Tässä menossa superpentuprojekti. Osa häiriösosiaalistaminen (vietiin sekin projekti astetta pidemmälle).

Nämä myydään vain harrastavaan kotiin?