Suvi on kamikaze äiti. Eilen ehdin metsälenkille, hyppäsi korkealta kalliolta ilman mitään ongelmia alas. Kerrankin sain kuvankin tapahtuneesta.

Mökillä. Pentuset aloittaneet jauhelihan syönnin, hyvin sujuu. Automatka meni hyvin mamman opastaessa. En jaksa oikein ladata kuvia hitaahkolla mökkinetillä. Olemme kaikki ahtautuneet "päämöksään"(ei kovin montaa neliötä), täytyy kohta miettiä pitäisikä pennut jotenkin aidata johonkin. Nukkuvat nyt hyvin tyytyväisinä kerällä lattialla olevalla pedillä. Hertta änkeytynyt sohvatuoliin, Mika ja minä sohvasänkyyn, Rosso jossain ja Suvi lattialla. Elsa ja Ida makuusopessa...

Tänään tytötkin heräsivät leikkimään enemmän. Ovat olleet selvästi poikia ujompia ja aloin jo ahdistumaan, tuleeko niistä ihan hiirulaisia. Japanipentu on tämänpäivän suosikkini (vaihtelee kokoajan senmukaan, kuka milloinkin on aktiivisin:D). Ulkona on piipahdettu jo muutaman kerran. Ostin vähän leluja tämänpäivän kisoista (ikäänkuin niitä ei olisi ennestään) ja olen juonut pari energiajuomatölkkiä, jotta saisin tehtyä pienet räminätölkit. Mitä sitä ei pentujen eteen tekisi :o). Ei niitä räminätölkkejä tietenkään ole vielä tehty, vasta juotu... Toisaalta meillä kolisee ja metelöi kokoajan joku, eiköhän nuo totu ääniin muutenkin.

Toivotaantiimipartneri sai tänään agisertin ja oli 58 koiran luokassa toinen. Hyvä D!!! Kaikki eivät voi onnistua samana päivänä. Rosso juoksi kaksi starttia. Yliaikanollan ja kakasi kieltoa toisella. Mutta puomin kontaktit pelitti.