Viisi mahtuu riviin (kuudes on hännän alla). Alan pikkuhiljaa tunnistaa pennut. Kuvassa vasemmalta Mr Japani, kakkostrikki, vitostrikki, eka tyttö ja toka tyttö. Vaikka kakkostrikki ei onnistu yksilökuvissa, sen syntymä on ikuistettu videolle. Harmi, että mun kaikki näinlataanvideoita ohjelmat on koneella, jota mulla ei enää ole. Pitäisi jaksaa asentaa ne uudelle työkoneelle. Syntymävideo on varsin onnistunut (minusta). Hauskin osuus on kyllä varsinaisen kuvaussession jälkeen. Olen unohtanut kameran päälle ja se äänittää mm. Jaakon 17v kauhistuneita kommentteja Suvin syödessä viimisen pennun istukkaa. Ja mun "olenniinkovintietäväinen" lauseita. Sekä Sadun analyysiä viimeisen pennun täydellisestä valkoisen värin jakautumisesta. ja ihastelua kolmesta nartusta... (en jaksanut kuunnella ihan loppuun asti, onko äänittänyt myös aidon hämmästyksen, kun kolmannelta tytöltä löytyy pippeli).

Pennut kasvavat ja ovat kovin tasaisia. Pienin on herra Japani eli kuudes. Mutta kaikkien painot 440-485 välillä, eli ovat saaneet ruokaa. Suvi tulee jo alle tunnin lenkeille mukaan, juoksee onnessaan, mutta menee myös heti kotiin päästyään syöttämään jälkikasvunsa.

Tänään aivan liian pitkä työpäivä (sama virsi perjantaiaamuun asti). Voisin katsella pentusia vaikka kuinka kauan, vaikka oikeasti ne eivät tee muuta kuin syövät, nukkuvat ja hamuavat uutta syötävää hetken unosten jälkéen. Mitään luonne-eroja ei kyllä vielä näe. Tässä muutama kuva.

 

Kakkostytöllä on hauska täplä masussa.