Suvi ihmetteli pentujen nopeaa kasvupyrähdystä...?

Ei vaineskaan. Kävimme serkkuja moikkaamassa ja hassu koira antoi serkkulasten imeä, vaikka omat eivät juurikaan tissille saa enää tulla. Serkut olivat ISOJA. Ja ihania!!! Joko näiden meidän täytyy ottaa hurja kasvupyrähdys, tai sitten Jasmiinan ja Jennin ei tartte vaihtaa kokoluokkaa agikisoissa. Nää voi jatkossa ilmoittaa medi tai miniluokkaan. Serkut laittoivat pikkulapset järjestykseen. Hauskasti nämä piippaavat pennut kyllä kulkivat häntä pystyssä, vaikka ne vähänväliä isompien tomesta piippaamaan laitettiinkin. Kiitos Annelle, oli mukavaa nähdä nämä (Jonnan sanoin kuninkaalliset) sukulaiset, kun ovat 75% samoista geeneistä tehty.

Kovin on tänään ollut pennuille muutenkin virikepäivä. Ihan aamulla piipahtivat Tuijan hallilla. Sadun rotikkaan laitettiin tehdasasennuksena nenukosketus.

Ihan hyvä nenukosketus saatiin. Ja ihan vain kiusaksi, kun tästä oli tarkoitus saada juoksukontaktikoira. Kuulemma kaikki tulevat kontaktivirheet johtuvat tästä päivästä.

Juha oli ottanut kuvan, missä minä pyllistän ja kumarrun ja näytän kauhealta yrittäessäni ohjata pentuja esteen yli. Sitä en viitsi julkaista. Tämä kuva näyttää paljon paremmalta.

Sini kyseli luonteista. Onhan noissa jotain eroja, en ole ihan varma kuinka todellisia ne on. Ykkönen tykkää painia ja saa useimmiten pojat alistumaan allensa. Ulkona ei mikään kovin rohkea liikkuja.Puree.Kakkonen on ehkä rauhallisemman puoleinen. Hurjan sitkeä aloittaessaan jotain. Tänään jyysti ja leikki minuuttotolkulla samalla lelulla.Serkkukylässä tänään kovin tomera... Kolmas tyttö on syötävän suloinen (onko se luonnepiirre?). Aavistuksen ujo uusissa paikoissa, kotona leikkii reippaasti kaikkien kanssa. Tykkää olla sylissä. Neljäs on kovasti rohkea uusissa paikoissa, kotona rauhallisenpuoleinen. Antaa tyttöjen retuuttaa, mutta hermostuu sitten lopulta ja laittaa daamit kuriin. Tykkää leluista. Rotikka ja Japani kovin itsenäisiä. Tulevat kyllä luokse hyvin, Rotikka ehkä hieman paremmin. Aktiivisimmat. Rotikka reippailee useimmiten hukkaan, Japani taas keksii uudet leikit.

Edellinen ei siis kovin vakavasti otettava analyysi:D

Oliskohan jotain muuta. Ekat punkit irroitettu myös pennuista. Yäk. Surullisia uutisia T&T pinseriosaston puolelta, kun Lauran 4 kk:n ikäinen kasvatti kuoli tänään ilmeisesti pinsereiden rokotusreaktion seurauksena (meni avattavaksi tarkemman syyn selvittämiseksi).