Laitoin poikiin sirut. Ovat sitten virallisilta nimiltään (tyttöjen nimet voi vielä vaihtaa paikkaa, jos muutan mieleni. Muuttuu pari kertaa päivässä tällä hetkellä). Eli tyttöjen sirut odottelevat vielä pöydällä. Pojista ainoastaan Rotikka ei sanonut yhtään mitään. Muut sanoivat piip, kun siru meni. Pistin sirut huvikseni ihan vastaanoton pöydällä (liukas, metalli). Siinä olivat ihan ok. Varsin "viattomia" koko sakki, kaikilla tuntuu pallit, yhdellä tosin joutui hakemaan hieman.

1. Invictus alias Håp (ykköstyttö)

2. Spes alias Spes (kakkostrikki)

3. Nadezda (kakkostyttö)

4. Ludus alias Leo (nelospoika)

5. Gelbie alias Rotikka (ei ole mun keksimiä kumpikaan!)

6. Jippon

Mitään logiikkaa nimissä ei tällä kertaa ole. Siellä on Sadun unia, Toivoja kahdella eri kielellä, Japani värityksen perusteella, leikki (Ludus) ja hyvän leffan mukaan annettu Invictus eli voittamaton. Laitoin astutustodistuksen postissa, mutta tein pentueilmoituksen verkossa. Vielä en painanut lähetä nappia, eli huomisen ajan voi muutella nimeä. Satu, tämä sulle vinkkinä!!!

Ja saivat uudet kaulapannat. Kaikki vähän erilaiset. Kakkostytön kaula niin kapea, että olin ostanut liian ison. Pöh. Täytyy koittaa löytää sopiva tai toivoa, että kasvaa viikossa tarpeeksi täyttääkseen pannan. Eivät olleet moksiskaan pannoista.