Eilen epiksissä sekä järkkäämässä että kisaamassa Suvilla. Idan kommentti oli, että miten sä voit saada palkkion siitä, että istut ja virkkaat buffassa etkä tee mitään? Eli se siitä työosuudesta. Samalla tasolla meni epiksetkin. Jari oli oikein nähnyt vaivaa ja tehnyt tosi kivan kontaktiradan. No ekalla radalla onnistui neljästä kontaktista hyvin se viimeinen. Alkua en saanut onnistumaan ollenkaan, tosin siinä vaiheessa vielä muistin radan. Sitten unohdin radan ja pyörin kuin liikenneympyrässä monta kierrosta (Sadun viiltävä analyysi), kunnes tuomariJari ohjasi takaisin oikealle uralle. Toka rata oli kontaktien suhteen hyvä, mutta otin alun neljä kertaa, ennenkuin sain menemään oikein. Toivoa sopii, että edes opin jotain... Ongelma oli takaakierrossa. Ehdin ehkä liiankin hyvin ja vein hypylle oikeinpäin takaa kiertämisen sijaan. Pitää lisäksi katsoa sitä koiraa!

Tänään Roti tuli viikoksi kylään. Mulla on menossa alakerrassa testi, kuinka kauan bordercolliet jaksaa leikkiä ennen ensimmäistä taukoa. Aikoinaan Hertta ja englannin Romy labbiskaveri leikkivät nonstop 5 tuntia 15 minuuttia ennen ekaa taukoa. Luultavasti bc ei jaksa niin kauan, nyt on pari tuntia takana ja alkaa uhkaavasti juoksuvauhti alhaalla hidastua. Ovat ehtineet jo naapurin pihalle, Roti tuli yläkertaan ja oli hyvin hämmentynyt, kun palautin tiukasti alas ja kielsin portaille tulon. Mitään en luvannut opettaa, mutta laitoin sitten Sirpan ehdottaman alhovaarametodin käyttöön. Tehdään mikä tuntuu kivalta just sillä hetkellä. Tässä pilataan noutokapulan pito loppuelämäksi. Toisaalta samalla on ns. kahden lelun leikki?

 

Eilen nämä sankarit episten jälkeen pellolla jäivät kauas leikkimään. Ei yritystäkään tulla kutsusta. Ceci (Juhan ja Annan lapsi) totesi, että ovat tottelemattomia. Ida ja Ceci ne sitten hienolla hakukaarella hakivat takaisin. Kummasskohan sitä paimenen virkaa on enemmän, lapsissa vai näissä pennuissa?

 

Vika kuva tärähtänyt tämän päivän metsäretkeltä (vielä ilman Rotia).

Aika sukkelaan tuo osaa jo metässä liikkua.

 

Lisäys: kaksi ja puoli tuntia, ei vielä taukoa.