Lisäys su iltana: Ellu kisasi Suvilla. Oli tehnyt hienon keinun, A:lta palautti, kun oli lähtenyt liikkeestä, ei luvalla. Kunnioitettavaa itsekuria, mikä ei multa onnistu. Taisi olla loistoidea antaa koira Ellun ohjattavaksi!! 

 

Äskeinen kirjoitus hävisi, argrh. Juhannuksena mökillä ja Tuorlassa torveilemassa. 

Tuorlassa yksi epävirallinen (Anne tuomarina). Töksähtelevää ohjausta ja keppien ohi, kun en ohjannut. Virallisella puomivirhe ja keppien kakkosväliin. Kai ne kepit pitäisi ohjata, vaikka koira osaisikin... Suvi jäi kisaamaan Elinan kanssa tänään sunnuntaina yhden startin. Olivat harjoitelleet illalla saata hallilla ja kotona. Tarpeeseen tulee! Ja tarpeeseen tulee myös ohjaajalle ma ja ti Effertin treenit. Aika hukassa on mun liikkuminen. Kuvien perusteella edelleen kahvakuulakisoissa (saattaisi olla mun laji muutenkin). Tapaan ensi viikolla personal trainerin, ei tule helppoa olemaan hänenkään urakka:O).

Ja sitten niitä kuvia.

 Håp ei ui (mikä on minusta ärsyttävää, koska haluaisin uivan koiran). Katselee sujuvasti, kun kahlaava äitinsä hakee lelun rantavedestä ja sen jälkeen kyllä yrittää sen pyydystää.

Kokeili myös veneilyä, ei ongelmaa. Suvi ja Rosso kokeneena näytti mallia.

Metsässä ei pysy äitinsä perässä, niin peesaa Herttaa ja Rossoa.

On harkitsevainen. Tässä mietitään Hertan kanssa, miten kalliolta pääsee alas.

Tuorlasta sai halpoja ja hyviä leluja. Vanha Herttakin innostui leikkimään. 

 

Ja Hertta ja Håp löysivät ekaa kertaa yhteisen sävelen leikeissä.

Onnistunut (minusta) sivukuva pennusta.

Rossonkin mielestä lelut olivat yes!

Ollaan harjoiteltu noutoa. Ja Ellu opetti mua leikkimään Tuorlassa. Olen liian nopsakka heiluttelemaan lelua, heilutan sitä liian ylhäällä ja muutenkin väärin. Kaikesta huolimatta, Håp tuo takaisin kohtuullisen hyvin.

Epätoivoinen yritys saada nämä kaikki samaan kuvaan. Hertta Suvin hännän alla. Suvin häntä on ainoa kohta peppukarvojen lisäksi, missä on karvaa. Karva on kiilloton ja oikein hieno esim. kääpiösnautserille. Karkea ja kova...