Pörje SuvinjaCosmonlapsi sai tänään BH kokeen heittämällä ja ekalla kerralla läpi. Onnea tiimi Aholalle! 

Innostuneena treenasin illan viilentyessä kolme minuuttia itsekin Håppia (Suvi jätti Rauman väliin ja ei vielä tee muuta kuin normilenkit). Nyt pysyi (Rossoa lukuunottamatta, joka malttoi katsella osallistumatta leikkeihin)muut koirat sisällä ja sain keskittyä vain pentuun. Löytyi lelukin, joka neidille kelpasi tai kelpasi sekä normivetolelu että pikkupalloheittolelu, joka selvästi mieluisampi. Ja tänään asennettiin puidenkierto. Meni tosi hyvällä vauhdilla, eri puiden ympäri ja molemmilta puolelta. Ja oikeasti koko touhuun ei viittä minuuttia kauemmin mennyt. Osaa se välillä yllättää tosi positiivisesti. 

Hurraa valmentautui Elsan ja Idan ratsuna ensi viikon Rusaleiritystä varten. Tein mä vähän nostajalkaakunkoskenraipalla treeniä. Håppi harjoitteli kentän reunalla odottamista. ja sai leikkiä Nallepennun kanssa. 

Mua aina harmittaa jättää kisat väliin. Tänään kyllä sain ikäänkuin ylimääräisen lomapäivän ja on ollut aika mukavaa. Jopa eiliset vatut osittain hillottu ja osasta tein mehua punaviinimarjojen kanssa. ja laitoin "oikeaa ruokaa". Saanko "hyvä-äiti" sädekehän? Paperityöt odottaa toki vielä tekijäänsä.

Ainoa huono uutinen (kotirintamalla, Norjan uutiset niin järkyttäviä, ettei niitä edes tajua) oli, että Hertan takapää petti toistamiseen. Nyt söi ruokansa makuultaan ja ei tahtonut päästä ylös. Tokeni kuitenkin nopeammin kuin viimeksi. Toivottavasti on vaan ollut liian rankat metsälenkit mökillä, eikä mikään pysyvä muutos huonompaan. Yritti kyllä taas kipulääkkeen annon jälkeen varastaa ruokaa pöydältä, eli viimeinen piikki siirtyi onneksi...

Ja unohtui mainita (olen välillä epäillyt Håpin olevan ääniarka), että kaatoi tänään takkavälineet metallialustalle, joka aiheutti kamalan äkkinäisen meteliäänen. Ei edes säpsähtänyt. Viitasen huutoperhe on tehnyt tehtävänsä, ehkä.

Ei Nalle vaan Neropentu Håpin kanssa leikkimässä.