Kaikki Suvikuulat saapuivat paikalle, olipa mukavaa nähdä koko pesue. 

Ja unohtui sitten ottaa se ryhmäkuva. Aika monta videonpätkää. koitan saada viimeistään ensi viikolla jotain näytille.

Itsenäiset, laumavietittömät pennut keskittyivät ehkä kontakteihin eniten. Kooma meni itse A:n, Eino ja Håp puomin (edelleen ihan itse) ja Håp meni vielä keinun Suvin pitäessä toista päätä alhaalla... Ja taisi koko sakki mennä monta kertaa putkenkin. Leo hyppäsi pituuden.  Tästä on hyvä jatkaa ;D. Kivaa tuntui penneleillä olevan. Jokunen viikko menee parannellessa saatuja vammoja (Rosso rähähti Koomalle törmäystilanteessa, Håp törmäsi keppeihin, Eino kiihtyi niin, että häntä oli lopuksi ihan mutkalla...).

Samanlaisia ja silti erilaisia ovat. Leo ja Spes tosi samannäköisiä, Eino isoin ja kauniskaulaisin, Kooma siroin(mutta korkeampi kuin Håp) ja ehkä eniten äitinsä näköinen, Håp edelleen lyhytkarvaisin ja isokorvaisin, Roti omanoloinen- rauhallisin, mutta meni Spesin kanssa miljoonaa ympäri kenttää putki mukaanlukien.

Ja Håppia lukuunottamatta kaikki olivat tosi taitavia. Osaavat sivulletulon, odottamisen, istumisen, maahanmenon,  seisomisen, Kooma meni hyvällä vauhdilla siivekkeiden ympäri. Me otetaan huomenna kaikki kiinni!