Suvi ontuu kuin mikäkin,. eli ei tehnyt mitään Zeljkon koulutuksessa, eikä varmaan moneen päivään, reissukin lähestyy turhan reippaalla vauhdilla:( .

Håpin olisi pitänyt tehdä, mutta kun haahuili vaan muiden koirien luo, eikä leikkinyt ollenkaan, niin eihän sen kanssa mitään saatu tehtyä. Tai saatiin onneksi hyviä ohjeita. Jos sen saisi riekkumaan lelun kanssa, voisi tehdä eteenlähetyksiä, tiukkoja kaarteita, suuntakäskyjä, ilman esteitä mutkitellen juoksua, suvittamista käskyillä... Mutta pitäisi siis tehdä muin kanssa leikkimisestä kivempaa kuin muiden koirien kanssa leikkimisestä. Pilalle mennyt tämäkin. Oli kyllä kuin eri koira eiliseen verrattuna. Agilityanalyytikkokaikentietävä mieheni Mika sanoi,että johtuu siitä, että mä suhtaudeun agilliitoon liian vakavasti, enkä ole riittävän leikkimielinen. Ja Ida ilmoitti vieressä Håppia lelu suussa retuuttaen, että kyllähän tämä tykkää leikkiä. Optimistisimman arvion mukaan tästä ei ikinä tule mitään. Pessimistiarvion mukaan tästä ei koskaan pitänytkään tulla yhtään mitään. Zeljko kyllä nätisti toivotti good luck with the puppy.,..

Mutta sain mennä pikkupätkän Viimalla, kiitos Anu. Kun muistin tokapätkällä käskyttää, meni oikein kivastikin. Ja kaatui kyljelleen yhden hypyn jälkeen ja käveli senjälkeen selkä köyryssä. Mulla on varmaan huono karma.

Tämä oli ihan kiva päivä ennen kurssia...(Ja kouluttajassa ei kyllä ollut vikaa, ohjeet oli oikeinkin hyödyllisiä ja järkeenkäypiä).