Hurraan kolmen päivän matalanpaikan (Rusa on etelämpänä eli kartassa matalammalla) leiri takana. Tiistain jurputtamisen jälkeen (Janne ridasi silloin ja laittoi kuosiin), meni suorastaan hienosti ke ja to. Siitä saattaa oikeasti tulla ihan kelpo peli:). Ja jalka kesti hyvin ratsastuksen, yes.

Suvi hajoitti tassunsa pari päivää sitten. Sai lähes kolmesenttisen haavan anturoiden väliin lähinnä. Liimasin kiinni, potilas on aika söpö, kun ei dopingsääntöjen takia voi rauhoittaa, niin sai huutoterapiarauhoituksen. Tyytyi sitten välillä lipasemaan mun naamaa, aika liikkis. Ontuu edelleen, vaika paranee aika kivasti. Saattaa kyllä jäädä viikonlopun kisat ja huominen koulutus väliin, mikä on tylsää. Mutta ehtinee parantua Ruotsiin mennessä, toivon ainakin.

Håp treenasi Niinulassa ti. Meni kivasti ekaa kertaa putken ja yhden hypyn. Päällejuoksusta ei vielä hajuakaan, eikä tietenkään vielä tarvikaan. Se ei tykkää, jos mun oma motivaatio laskee, tekee heti hitaasti ja haluttoman oloisesti. Muutenkin sen kanssa pitänee hyväksyä, että ei vielä tarvi raivopäisenä lelussa roikkua, Håp tykkää saalistaa liikkuvaa (pehmeähköä) pitkää leluansa, ottaa sen kyllä suuhun, mutta ei revi hulluna. Tänään tein muutaman minuutin hallin pihassa itse innostuneena ja hitsi se oli makea. Teki yhdellä hypyllä takaakiertoja, Niinun neuvomia tiukkoja käännöksiä kumpaankin suuntaan (pyörähtää tiukasti siivekkeen ympäri mun lähtiessä estettä nuollen karkuun) ja eteen lähetyksiä kahden riman yli (heitin lelun, kun ei oikein lähde kuolleelle lelulle, namikupille lähtisi, vaan ei ollut mukana). Teki kaiken tosi innokkaasti ja jopa pikkuisen roikkui lelussa välillä, suurimman osan ajasta toki vaan jahtasi lelua, mutta iloisella ja hyvällä vauhdilla. Lopuksi vielä puomin alastuloa namia syöden, näillä fiiliksillä sanoisin että superpentu (varovaisen objektiivinen arvio:)).

Håp pääsee huomenna Suvin sijasta Zeljkon koulutukseen, ei ehkä tee mitään, mutta ainahan sitä voi keskustella pennun koulutuksesta "omalla ajalla", jos ei halua noinpienen kanssa vielä muuta tehdä.Ja näyttäähän ulkomainen kouluttaja Håpin CV:ssä tosi hienolta:D.