Koska (jälleen kerran yskityn yön jälkeen), en saa mitään hyödyllistä aikaiseksi, voin päivitellä tämän aamun häiriöt. Mikalta tuli tekstiviesti, että nuorisojengin KKK treenit vetää Sini. Muuten hyvä, mutta olin juuri noussut ja lapset hajautettu yökyliin. Siirto jälkimmäiseen ryhmään, kiireellä hakemaan lapset, kurvaten Gesterbyn kentälle, Elsa ulos autosta- oksentaa kentän reunaan, laitetaan Ida ja Rosso tilalle- paikalla pari muille uroksille rähisevää koiraa, vaihdetaan Rosson tilalle Suvi. Suvia hakiessa Håp hyppää ulos ja kirmaa muiden koirien keskelle. Tässä vaiheessa olin jo aika valmis.

Ida ei tietenkään koskaan ole edes kuullut sanaa toko, saati nähnyt tai tehnyt. Pikaisesti neuvotaan pari asiaa ja lapsi muiden sekaan. Hienosti Suvi istui sivulla ja seurasi pää asianmukaisesti kenossa Idaa kohti... Suvi ei ole kiinnostunut muista koirista, niin häiriöharjoitukset oli siltäosin helppoja (johan me olimme häiriköineet kaikkien edestä muutenkin). Håp teki sitten samaan aikaan vauhtinoutoja sivummalla, hienot stopit puunkierrosta, opetettiin matalalla kivellä ekaa kertaa pöytää- oppi heti ja hyppäsi jo vauhdista pöytä sanalla hienosti ja jäi odottamaan (namia) ja saa sanaa. Vähän seuraamista ja muiden häiriköintiä sivusta harjoituksia seuraten. Jos ei tehdä mitään, on aika rasittava.

Kotimatkalla kävin Kallen puutarhasta ostamassa kasveja. Huolella täytin maksulaput ja lähdin kotiin. Ne ostetut kukat jäi sinne puutarhaan. Ei muuta kuin paluu takaisin hakemaan. Kello on jo melkein kaksi ja vaikka tekemättömien töiden lista on yhtä pitkä kuin aamulla, olen jo valmista kauraa. Illalla pentutreenit ja Teemun treenit. Taidan ottaa kevyemmällä tahdilla, tää hiivatin köhä alkaa käymään hermoille.

Lisäys illalla. Pentutreeneissä leikkimistä. Vielä kovemminHåp leikki Leon ja Rotin kanssa pellolla:). Suvi päätti ilahduttaa ei niin onnistunutta sunnuntaipäivää ja meni hienosti Teemun treenit. Esteitä taisi olla 38 ja meni lopuksi koko radan kerralla läpi. Osaa se vain olla hieno koira. Taipuu 9 vuotiaan tokokoiraksi (ilman, että kummallakaan ymmärrystä lajista) ja omassa lajissaan tekee kyllä just niinkuin ohjataan ja vielä pikkaisen päälle.Ja taitaa se olla oppinut jossainvälissä varsin monta tekniikkaakin. Håpilla on vielä pitkä matka!