Aamuruoka Håpilla taas pihatokoissa. Nyt tiesi jo, ettei istuminen ulkona ole kannattavaa. Ruutua, merkkiä (meni ehkä paremmin tai ainakin pienemmällä opastuksella kuin eilen), pikkaisen seuraamista tai siis niitä sivuaskelia, kiertämistä (aika ok).

Tallille, aivan mahtava syysilma. Kuvia otettiin. Ida ja Elsa hoiti ratsastuksen, alla Elsa Hurraan kanssa. Alkaa jo näyttää hetkittäin lähes ratsastukselta.

Laidunkuvausta.

Kuten näkyy, Hertalla on hetkensä, jolloin jaksaa vielä kirmata muiden kanssa.

Jaahas, nyt ei anna laittaa kuvia, kohta uusi yritys.

 

Eli teksti ensin. Kuvaussession jälkeen kotiin, pihahommia vähän ja illaksi Purinalle. Håp pääsi Saagan kanssa pentukouluun. Leikkiminen oli ollut työlästä serkkulapsen kanssa, mutta nami-imutus oli toiminut hyvin. Sallaohjaajan kanssa oli kuulemma suostunut leikkimäänkin.

Suvi teki triplanollat! Eka radalla ohjasin keskelle putkea ja hyppyä (hypylle olisi haluttu). Meni mihin ohjattiin ja katseli sennäköisenä, että koita nyt päättää mihin ollaan menossa. Oli neljäs.Toinen rata oli hyvä. Ehkä murto-osan mietti puomin kontaktilla (johon pysähtyi!), että kumpi pää putkesta, muuten ei mitään. Ihana koira. Voitti, ja sattui olemaan rotumestaruusrata. Nyt meillä on sitten kaksi olutlasia SBCAKin logolla:). Ja Hertta, Rosso ja Suvi olleet kaikki rotunsa mestareita! Olutta en vielä juo, mutta kelpaa tuo siiderinkin lipittämiseen. Vika rata oli ok, en saanut välistävetoa onnistumaan ja meni jo hypättävän esteen taakse, mutta tuli pyydettäessä oikealle puolelle ja hyppäsi niinkuin piti. Muuri oli kulmassa tyhjään, melkein pysähtyi, mutta muistin ottaa sen yhden askeleen ja kävi hyppäämässä. Toisena Timon ja Brandyn jälkeen, jotka voittivat kaksi rataa.

Juha on opettanut Suvin pujottelemaan jalkojen läpi. Koiratanssiesitys on siis lähes valmis. Mahdollisesti rytmiryhmän (termi Juhan) tanssia harrastanut jäsen Annastiina hoitaa tuon ohjaajan tansillisen puolen. Suunnittelimme me eilen Talentohjelmankin, mihin kuului laulaen esitettyä tankotanssia koiran kanssa. Kaikkea tätä odotellessa.

Alla Suvi kolmen lapsensa, Leo, Roti ja Håp kanssa.