Suvi siis. Olin eilen Sorlammilla ja hävitin remmin ei polkuosuudella (surkealla suuntavaistolla varustettuna, en koskaan opi etteikö off-pisteille kannattaisi lähteä...). Lähdin aamusesta uudestaan Sorlammille, mutta en löytänyt remmiä. Mutta Suvi löysi!! Tuli onnellisena remmi suussa metiköstä. Kyllä siitä jonkunsortin valioarvo (haku?) pitäisi antaa. Ei ole koskaan osoittanut innostusta minkään etsimiseen, saati koskaan käyttänyt nenäänsä mihinkään, Hertta on tähänasti hoitanut kadonneiden tavaroiden löytämisen. Nykyään Hertta vain katoaa itse, eikä enää löydä mistään mitään, kun näkö ja kuulo taitaa olla aika vajavaiset jo. Hieno Suvi :).

Håp teki eilisen agi-illanvieton kunniaksi vain aksaa aamulla. Tehtävä oli uusi, putki ja kaksi hyppyä kotikutoisilla esteillä suorassa linjassa. Ja piti lähteä putki-eteen käskyllä tekemään itsenäisesti koko setti, mun seisoessa putken alkupäässä paikoillaan. Jos ei huomioida, että kylvin nappuloita pitkin pihaa, kun en saanut kuppia pysymään pystyssä käsissäni, ei mitään muita ongelmia tässä treenissä ollut. Kipsutti Håpiksi kovaa namikipolle taaksensa vilkaisematta ja pystyi lopuksi ihan lähettämään aika kaukaa siihen putkeenkin tekemään koko jutun ihan ite. Hyvä pentu! Eilenkin aksavoittoista, tehtiin puilla takaakiertoja, poispäinkäännöksiä (hyvin) ja sylkkäreitä. Ei sitten enää tehnytkään niitä sylkkäreitä, kun vauhtia oli enemmän ja olisi pitänyt vauhdista tulla mun käden lähelle. Tai ei tehnyt hyvin. Tämä treeniin. Nämä lelupalkalla, kun vauhdissa toimii minusta paremmin lelulla.

Satu käväisi päivällä ja Hanskukin osui samaan aikaan. Hansku halusi näyttää, kuinka hienosti Leo leikkii leikkikoulun kotitehtäviä. Hienosti leikittikin koiraa, tosin ei huomannut, että oli ottanut Rotin eikä omaansa näytöskappaleeksi:D. Hyvin osasi Rotikin lelutehtävät, ja sisko on selvästi samoilla geeneillä kuin minä varustettu... Leo toimi puolestana Håpin ja Rotin pehmoeläimenä- menee nopeasti selälleen sisarusten edes vilkaistessa veljeään:).

Tallilla, Håp ei enää pitkään aikaan ole edes yrittänyt tulla kentälle mun ratsastaessa- on se jotain oppinut. Ja seuraa maastossa aika kivasti, jouduin joku aika sitten tarkoituksella menemään kovaa piiloon Hurraan kanssa, kun Hopsukka jäi haahuilemaan taakse.Hurraa ollut lähes vapaalla koko viikon ja sen huomasi. Sille ei lomailu sovi.

Täytyisi ladata aamun kuvia, oli tosi kaunista. Tässä joku eiliseltä.

Koko lauma kerrankin samassa kuvassa, värit tuli jotenkin hassusti, ja Håp näyttää kahden levyn väliin jääneeltä, kun on niin kapea. Mutta siti onnistunein laumakuva pitkään aikaan.

Ja pari tämänpäivän kuvaa.