Suville kaksi nollaa, joissa molemmissa radoissa yksi huono tai tosi huono kohta. Eli lopetin ohjauksen ja otti lähes kiellon. Nollalla kuitenkin maaliin, mutta huonot ajat. Vika radalla huusin sitten pituuden päällä SUVI ja palikka alas. Muuten ei kamalan huono. Ensin haluaa nollia ja sitten kun tekee nollia ei kelpaa sekään. Koirassa ei huomauttamista, kulkee kiltisti.

Hoppeliina teki namiseuraamisia ja palloleikkiä.Tänään uskallan jo sanoa, että kyllä tuosta taitaa normaali koira tulla;).  Ja oli mukana muiden koirien kanssa lenkkeilemässä. Oli kovin ponteva löydettyään keppejä. Jopa melkein nosti Kitkalle karvat pystyyn (tosin joutui luovuttamaan keppinsä lopulta kuitenkin). Aamulla perussetti merkkiä, kiertoja, sivua ja vähän peruuttamista. Tallilla kauniissa aamu-usvassa ratsastamassa, Hurraa kiva. Höpsö Hertta meni ihan villiksi, kun heittelin paimenille palloa. En muistanutkaan kuinka pallohullu on. (Ei näe palloa, mutta läheltä löytää kyllä ja heiluttelee villinä. Valitettavasti paimenet vain paljon vanhusta näppärämpiä pallon hakemisessa...).

Eilinen kuva, hyppytekniikka etujalkojen osalta hieno, turhan paljon ilmaa välissä. Takaosaa en näe, kun vanhus jää taakse.