Otsikko oli Lentsulle. Oikeassa elämässä kaikki ei tietenkään ihan onnistu, mutta kyllä Håppaleena on ollut kaksi päivää tosi pätevä.

Eilen KKK:n hallilla. Agisetissä kontaktejä pöydältä puomia pitkin alas. Tarjosi itse tätä pomppimalla pöydälle ja juoksemalla tatsaamaan. Ja sain liikkua sivuun ja eteen- äkkinäistä nykäisyä ei vielä kestänyt. Kerran heitin namin puominpään alle ja senjälkeen haeskeli pari kertaa sitä sieltä unohtaen tatsausasennon. Takaaleikkausta, hyvin. Eteenlähetys namikipolle super. Tiukkoja käännöksiä, ehkä saisi olla vielä terävämpi näissä, mutta onnellisena kirmaa sekä mun kädessä olevaan että lentävään frisbeehen.

Tokosetissä hallilla hyppy-seiso, nojaa, seisominen valuu. Alustalle lähetystä aika kaukaa-Håpiksi hyvä. Kotona pitoa sivuasennossa, pysyy jo aika hyvin! Istu-maahan ja down-nouta. Tuutaaoikvas ilman namikädellä näyttöä, mietti hetken ja tuntui hoksaavan. Jotenkin se on kovin pätevän oloinen pikkuinen tällä hetkellä.

Tänään Sporrtiksella Suvi vahvisteli tyhjähyppyjä mm. pituudella ja keppien lopetuksia häiriöissä. Håp teki ekaa kertaa pimeää putkikulmaa, se on selvästi lukenut Janitan agikoulutusoppaan (jota minä en muista nähneeni...). Kääntyi aina just siihen suuntaan mihin sääntöjen mukaan kuului ja lisäksi siis haki sen putken supertaitavasti. Ai kun olin onnellinen. Välistävetoa-tässä mulla vaikeuksia, mutta koira edelleen hakee hyppyjä, joskin välillä väärinpäin. Pikkaisen kontaktitatsausta, tästä Håp tykkää.

Tallille. Hurraalla ajatuksella ratsastus, oli ok ja sai tehdä temppuja. Håp teki peilien avulla seuraamista, välillä vähän jätätti, mutta ainakin mun pää pysyi peileissä, eikä koirassa. Ruutu alustan avulla 15 metristä (maneesissa helppo katsoa kirjaimista metrit). Tosi hyvä, vaikka en ole ihan varma näkikö edes alustaa, saattoi siis luulla menevänsä jopa tyhjään ruutuun. Seisomisesta vapautus, juoksu mun luo ja palkka-meniköhän tämä oikein?

Joko asennekoulutu tekee tehtäväänsä tai sitten tuo penneli on ruvennut menemään paremmin. Sen kanssa on nykyään superkiva treenata.

Tessi piipahti. Alla melkein samanikäiset koirat, joilla molemmilla bordercollien rekisterikirja...

Jos ulkonäössä pieniä eroavaisuuksia, yhteiset leikit olivat ainakin samoja.