Eiks pennut synny aina laskettuna päivänä? Eli nyt tarttis viikko ja muutama tunti odottaa. Kirjoittelen tätä mokkulan kanssa Tampereella. Rosso on kisaamassa ja Suvi seuraneitinä.

Tarttis päättää jaksanko röntgata ensi viikolla. Maha on sen verran pieni, etten usko siellä neljää enempää olevan. Voi olla, etten saa aikaiseksi. Varsinkin kun töitä on alkuviikolla enenmmän kuin riittävästi.

Täällä oli aika kiva eka rata. Olisi ollut hauska mennä se Suvilla. Ei vaikea, mutta muutama kiva välistäveto/takaakierto. Jos mä olen ollut hevosen selässä parhaimmillaan päivä synnytyksestä, voisko Suviannella mennä agia kanssa...? Ei vaineskaan, hoitakoon nyt edes jonkun viikon pentusia. Jatkossahan toivottavasti on kaksi "oikeaa" agikoiraa+ terapiakoira. Eiköhän sitä ehdi.

Eilen kävi Sirpa katsomassa Suvia. Eipä tuosta paljoa voi tällähetkellä muuta sanoa, kuin että se on koira. Lenkillä kirmasi Hertan kanssa ja illalla paini Rosson kanssa. Kai se äitiyskin voi olla erilaista, Suvi ei taida olla "pullantuoksuinen" mamma. Tai pulla kyllä maistuu:D

Nyt tarttee menää katsomaan, joko hyppis ois valmis.

Oli valmis ja sai tehdä lisää takaakiertoja. Putkijarrutuskin olisi ollut hyvä osata (kolme kertaa suora putki). Hauska rata taas. Pikkukoira pelitti yllättävän kivasti, luki jopa useamman päällejuoksun peräkkäin. Tuloksina 2 ja 4 sija nollilla.

Eilen Anne toi pentulaatikon. Suvi pääsee synnyttämään samaan lootaan, missä itse syntyi:D. Kiitoksia jo etukäteen Annelle lainasta. Lisäys: laatikko kasattu ja koeajettu (Rosso ja Suvi)

Suvianne torstaina mökillä ja alla eilen Rosson kanssa sykkyrällä. Kuvien laatu mitä sattuu.