Kurssitus jatkuu. Tänään koko päivä Tuijan hallilla Kabaikoulutuksessa. Kiitos Pirjolle mukavistä järjestelyistä. Tuijan halli on kyllä aikas kiva. Hienot lenkkeilymaastot ihan vieressä ekstraplussaa. Alla yksi kuva tämänpäivän jäähdyttelylenkiltä.

Päivän teema oli sokkarit ja vekit. Sokkareissa haluaa ohjaajan vaihtavan kättä tosi ajoissa, vaati hieman totuttelua heilurikäsiohjaajalle, mutta meni aika hyvin monta kertaa. Ehtiminen ei niinkään ole ongelma, vaan enemmän ajoitus ja uskallus olla katsomatta koiraa.

Vekeissä mulla on paaaaljon oppimista. Suvi ei oikein tule tarpeeksi lähelle ja mä en tykkää vekata. Laitetaan treenilistalle, on se varmaan mahdollista oppia, mutta harjoittelua vaati. Olen kuulemma on the way osaamiseen, mutta not 100% (äkkiseltään uskaltaisin sanoa vekeissä olevamme not very far:D). Suvi toimi muuten hyvin. Se ressukka kun on tottunut tekemään paljon, kun ohjaajalle menee hitaasti jakeluun, niin ei väsyminen helposti näy tai pitkä päivä muutenkaan.

Käytiin vielä ulkoiluttamassa Hurraa. Liikkuu nyt oikein hyvin, jospa ensi viikolla uksaltaisin ratsastaa ihan normaalisti. Kotona vielä haravointia. Hertan lempipuuhaa...

Ja kun kerrankin jaksoin ladata muutaman kuvan, laitetaan Suvista kauniissa valossa otettu poseerauskuva.