Eka rata molemmilla suunnitelman mukaan. Rossolle putkelta kielto, kun ajattelin sen olevan Suvi ja lähdin liian aikaisin seuraavalle esteelle (tuli pois jo mentyään putkeen). Suville hieno nolla, joskin kyseenalaisella keinulla. Mutta ohjasin niinkuin olin suunnitellut! Voitti.

Tokarata Rossolle taas kielto, kun juoksin kuin höyryveturi ja en kääntänyt muurille ajoissa. Muuten ok. Suvi varasti lähdössä, ei mennyt keppejä loppuun, kakkosväliin kepit toisella yhritryksellä. Hohhoijaa. Mutte sitten hienosti, kunnes ohjaaja (jonka suunnitelmassa ei muuten ollut erikseen ohjausta putkeen) oletti koiran lukevan numeroita ja osaavan itse hakea putrkensuun. Kielto. Taas kivasti hankalahko pätkä ja lopussa hyppäsi putkelta suoraan edessä olevan esteen, kun en ehtinyt kääntämään (tai en kääntänyt...).

Pientä kurinpalautusta ennen vika rataa eli treeniä harkkaesteillä. Vika radalta Rossolle yliaikanolla, tein yhden pitkän kaarroksen, mutta muuten oli ihan ok. Suvi pysyi lähdössä. Tein puolivalssin ennen nelosta himpun verran liian aikaisin ja luki välistävedoksi. Hyppy nurinpäin. A:lta karkasi, pysäytin maahan. Seuraava A oikeasti hieno. Pysyi, kunnes sai luvan lähteä. Samoin keinulla odotti lupaa (kun on hylly alla, malttaa ohjaajakin ohjata kontaktit!). Loppu hyvä Teki itsenäisesti kepit, ehdin muurin taakse vastaanottaan ja ihan mukavat valssit loppukoukeroihin. Sai sitten tästä radasta kolmannen palkinnon nollatuloksella, kun tuomari ei ollut meidän nurinpäinhyppyä nähnyt. Ja ei halunnut nollaa hyllyksi vaihtaa, vaikka kävin pyytämässä. Ensi kerralla, kun nurisen jostain muka turhasta virheestä, muistuttakaa tästä päivästä:D. Suvin aika muuten oli m/s yli 4,7  ekalla radalla ja 3,7 tällä vikalla. Eli ei niillä kontakteilla kannata ihan kamalan kauan aurinkoa ottaa...

Ole oppinut ohjaamaan autoani paremmin tällä viikolla. Mika asensi handsfreen mun puhelimeen, ja nyt ei tartte puhua luuri korvassa (paitsi toisella puhelimella). Ja matkalla kotiin keksin ihan itse miten cruise saadaan päälle. Ohajsin sitten polleena koko motarin cruise päällä! Kyllä muuten tuntui tasainen vauhti oudolta, kuinkakohan hyppelehtivää mun ajotyyli oikein onkaan.