Eilen Lempäälässä kisoissa. Ekaradan vippasin Rosson komealla käsikaarella väärälle esteelle, muuten aika kiva rata. Tokaradan vippasin Rosson komealla käsikaarella väärälle esteelle. Muuten ei niin kivasti edes tämä rata.

Suville ekaradalta alkuun pitkähkö kaarre kolmoselle (valssit mättää), salamannopea 2on-2off puomilla. Aikahyvin puominjälkeinen elämä, kunnes takaakiertoon lähetin kyllä huolella toiselle puolelle estettä vaan en sitten kertonut, että sen esteen saa hypätäkin. Ohi. Otin uudelleen, pysäytin A.n jälkeen maahan. Hyvä keinu.

Vikarata Suvilla ilmoitin jo etukäteen juoksevani ja valssaavani mikkoaaltosmaisesti. Alku menikin hyvin, ei tuo koira mitään kontakteilla odottele, miutta huutelin saata tarpeeksi aikaisin, niin ei ihan suoraan varastanutkaan... Puomin jälkeen oli takaakiertohypyn jälkeen kaksi hyppyä ja aaltosvalssin paikka muurille. Mikko ei ehkä hyväksyisi mun tulkintaa hänen valsseistaan. Suvi pyöriskeli hetken odottelemassa valssiin saapuvaa kartturia ja jatkoi sitten nollalla loppuun. Voitti

Videolta näkyy, että juoksen edelleen hartiat kumarassa ja käsien liikerata on vähintäänkin riittävä. Täytyisi jaksaa muistella miten niitä ladataan juutuubiin, niin voisin laittaa esille.

Mutta paras päivitettävä asia on, että juoksu alkoi!! Toivotaantoivotaan on jo katsellut luovutuspäivämääriä pennuille.... (hiiteen realismi ja kaikki menee kuitenkin pieleen ajatukset, iloitaan edes ajatuksista pennuista...t. elänkö edelleen unelmalandiassa, isäni mukaan olen elänyt semmoisessa jo vuosikymmeniä).