Toimintatiistaita siis. Aamulla sporttiksella Juhan ja Riikan kanssa. Koirat olivat päteviä. Takaaleikkaus/välistäveto sekä pituudella että okserilla- jokainen osasi. Keppitreeniä, jos putken suut loppupään vieressä Suvi ei kestä mun juoksemista kauas putken toiselle puolelle, eikä alkuun mennyt niitä yksin, jos jäin keppien alkuun seisomaan. Parin palkan jälkeen meni kyllä itsenäisesti, mutta vedätys ei onnistunut.

Håp myös omassa setissään. Ikävä myöntää, että Juhan ehdottama keskity leikkimiseen ja unohda muu, saattaa olla oikea tie. Meni ekaa kertaa putken muristen leluhetkestä hetsattuna. Ohjaajan vire vaan laskee, jos ei saa tehdä temppuja ja pitää vaan leikkiä. Tehdään siis jatkossa semmoinen puolitie- paljon leikkimistä, mutta mulle vähän temppuiluakin.

Treenien aikana sade tauonnut  ja lopuksi aurinkoisessa syysilmassa kävely. Hyvä alku päivälle.

Koti (tai tarkennetuna alakerta) siistiksi, kivihommia pihalla (olen nyt aloittanut neljässä eri kohdassa uusia projekteja, ja taas aloitin uuden. Mitään en ole saanut valmiiksi), yli kuukauden roikkuneet peräkärryroskat sorttiasemalle ja haketta tilalle. Vielä ehdin K-rautaankin ennen töidenalkua. Kivoja töitä ja illalla vielä ratsastus harvinaisen mukavalla temppukoneHurraalla. Idakin meni ja kommetoi, että ratsastus on niin mukavaa- siinä unohtaa kaikenmuun ja rentoutuu:). Ida myös kommentoi, että isi on ihan kiva, vaikka ei mitään  muistakaan.

Päivän aikan Hopsukka teki sitten niitä leikkimisä ja vähän puiden kiertoja. Joku luoksetulo iltalenkillä, taisin pyytää kerran ihan sivullekin.Ja mun tehdessä pihahommia rallatteli milloin lelu milloin merkkitötterö suussa pitkin pihaa... Kaikenkaikkiaan mukava päivä.