Mökillä ja hevostelemassa, kaunis syyspäivä. Vene nostettu ilman avioriitaa (eka kerta), koirat lenkitetty metsässä niin, että illalla olivat ihan valmista kauraa. Otin paljon kuvia ja huomasin Hoppeliinan roikkuvan lähes kaikissa kuvissa Suvin kaulakarvoissa kiinni. Ei ihme, ettei jaksa keskittyä yhteislenkeillä mun kanssa puuhasteluun. On ihan äitinsä pauloissa. Toisaalta eilen testasin, että oli mikä tahansa häiriö (sporttikoirahallin pihalla lukuisia koiria mm. Leoveli), nakilla saa aina huomion kiinnitettyä tekemiseen. Sain se leikkimäänkin tuossa häiriössä, mutta vei kyllä aikaa.

Muksut Sepon treeneissä eilen. Elsa meni aikas kivasti Suvin kanssa, pysäyttää sen huolella kontakteille ja kun muisti katsoa koiraa, meni ihan oikeassa järjestyksessä suoritettavat tehtävät. Kuvasta näkyy, että saa tarvittaessa koiran myös hyppäämään hienot käännökset-paljon tuota tiukemmin ei kait voi siivekettä hypätä:).

Idan kanssa Sepolla on enemmän työtä, ei oikein kuuntele ohjeita ja Rosso pääsee valitsemaan haluamiaan esteitä (noin sata puomin ylösmenoa putken sijaan...).

Mökillä Hoppeliina teki merkkiä ja ruutua. Yhdessä ja erikseen. Kerran kirmasi namikipolle ennen merkkiä, muuten aika ok. Sivua, tämä kolme kertaa auttaen, yksi pelkällä sanalla alkaa tuottaa tulosta jo parissa päivässä-hyvä Håp. Se kolmen askeleen seuraaminenkin taitaa sujua paremmin, luulen. Pörje veli se oli taas käynyt alokasluokassa nappaamassa toisen ykköstuloksen. Hyvä Pörje ja Sirpa!

Hurraan ratsastus. Laitoin Elsan ekaa kertaa menemään pikkuhypyn ja ravi/laukka puomeja. Hyvin sujui. Pari kuvaa mun osuudesta.

Todistettavasti polkee. Tästä kuvasta puuttuu osa jaloista.

Tässä jalat, mutta ei mun koko päätä:).

Ja loppuun niitä näin mä puren äitiäni kuvia.

On se Hoppeliina vieläkin Suvia pienempi ja kaposempi ja karvattomampi. Mutta minusta sille on tullut vähän tukkaa lisää.Toivossahan on hyvä elää. Tänään muuten tajusin tykkääväni kovasti tehdä niitä muutamaa tokojuttuakin, mitä olen viimeviikkoina oppinut. Projekti "tokosta kivaa" etenee siis suunnitelmien mukaisesti.

Huomenna Porvooseen, Suvilla kolme starttia.