Suvi hoitaa pentuja tosi hienosti. Ei päästä Herttaa tai Rossoa lähelle vauvoja, mutta ihmiset ovat tervetulleita ihailemaan. Jätkät ovat kasvaneet, tämänhetken "käyttönimet" lasten suusta Lehmä ja Musta. Kaupunkilaislapsille lehmä voi olla poikakin. Ja mustan ei tarvi olla kokonaan musta. Ehkä en silti anna viralliseksi nimeksi Uljas Musta, vaikka nimet varmaan heppamaailmasta tulevatkin.

Nimiehdotuksia on toki tullut muualtakin. Jyrki pääsi kyllä omallaan listalla aika ylös. Kutsumanimi voisi olla Päivi, Leevi and the Leavingsin kappaleen "poika nimeltä Päivi" mukaan:D.

Suvi on siis tosi hyvä mamma, mutta on neidillä(rouva?) silti asiat tärkeysjärjestyksessä. Lähdin Rosson kanssa Purinalle agikisoihin, ja laittaessani lenkkareita jalkaan, Suvi sinkaisi pentulaatikosta innokkaana ovelle. Aivan kuin olisi sanonut, että hoitakoon joku muu noita vähän aikaa, voin käydä tekemässä pari rataa sillävälin... Olisi ehkä pitänyt pyytää Cosmo lapsia hoitamaan. Elsa tänään kyselikin, että tuleehan Cosmo pentujaan katsomaan pääsiäisenä. Kun totesin, että tuskin, oli Elsa hyvin hämmästynyt, etteikö Cosmo halua nähdä omia lapsiaan? Ilmeisesti meidän perheessä lapset ovat tottuneet isänkin osallistuvan "pentujen" vahtimiseen. Tai sitten Elsa vaan haluaisi nähdä pentujen isän. Ihastui niin kovin siihen astutusretken aikana.

Lisäys aamulla. Hyvin kasvavat. Lehmäpentu selvästi pienempi noin 380g (ei suostu pysymään puntarin päällä, niin hankala punnita). Musta 420g. Lehmä myös äänekkäämpi, naukuu syödessäänkin. Musta lähinnä uikuttaa, jos on asiaa.

Noita voisi katsella kokoajan