Ja varmaan jotain treeniäkin. Suvi eilen hulvattoman hauskoissa (paitsi ehkä eilisen vetovuoron saaneen Juhan mielestä) napalantiotreeneissä. Riikan lantio-ohjaus täytyy saada videolle joskus, aivan ehdotonta juutuubikamaa. Jäi treeneistä oivalluskin -, jos puomi on kahden putken välissä metritolkulla sisässä, täytyy se koira sinne ohjata niin, että näkee puomin sieltä putkien välistä. Suvin kontaktit eilen super- jospa nyt sitten malttaisin huomisissa kisoissakin.

Håp teki eilen illalla vähän agia. Sylkkäriä putken jälkeen, takaakiertovalssia samalla esteellä putken jälkeen ja pikkaisen tatsausta A:lla. Pitäisi ehkä tuohon kontaktiin liittää edes pikku matka alasmenoakin, nyt juoksee ja heilauttaa pepun kontaktipinnalle ja pyytää karkkia...

Tokolistaa käyty läpi. Kapulanpito voisi olla parempi. Liikkeestä seisominen ja maahankin voisi olla parempi. Noudossa voisi tuoda sen kapulan ihan sivulle asti. Seuruu sinnepäin hyvä. Paikallamakuu ja istuminen aika yes. Merkki välillä hyvä, välillä on nyt tarjonnut kiertoa tai ei jää hyvin seisomaan. Pikkaisen alkaa olla ongelma, että tiedän niin hiton vähän. Toisaalta Håp tai luikkuliisakin sen nimi voisi olla, kun on niin kovin kapoinen, tykkää kyllä puuhastella- oli sitten tokotusta tai aksaa. Ja oppii tosi nopsaa-myös väärät asiat.

Tänään lasten Sepon treeneissä Håp teki vähän rengasta ja pöytää salaa sivussa (nehän eivät tarkasti ottaen ole ollenkaan Håpin treenit...). Suvi meni hyvin Elsan kanssa alun jälkeen. Tai loppusuoralla Elsa ei ehtinyt viimeistä estettä ohjaaman, aina sen ohi, mutta teki yhden onnistuneen sylkkärin ja se on kyllä Suvin kanssa hyvä suoritus! Rosso jaksoi ensimmäiset pari rataa, sitten hyytyi.

Ei niin onnistuneita Håpin tekeleitä on ollut muutaman kerran tyhjennetty roskis, mun viime vuonna ostettu takin silppuaminen parin kuivanappulan takia ihan palasiksi, Saaran huoneessa ollut kahdet pisut ja yhdet numero kakkoset, hävisi tallilla hetkeksi... Se saisi kyllä kasvaa vähän, ettei jää ihan onnettoman pikkuiseksi.

Huomenna Turkuun kisaamaan. Sitten onkin kaksi treeniviikonloppua peräjälkeen. Silas voi opettaa mun kädet heilumaan vielä villimmin siellä korkeuksissa ja Ellu sitten viikon päästä yrittää saada ne aloilleen ja alas topteamin ekalla leirillä ; ).

Alakuvassa piiripienipyörii. Aina, kun luulen, että Hertta pitää laittaa kohta pois, se innostuu taas leikkimään melkein innokkaasti.