Varsin onnistunut kisaviikonloppu. Ja mukavaa seuraa, lapsetkin tykkäsi.

Rosso vakuuttavasti kootussa laukassa koko viikonlopun nollaratoja. Sunnuntaina vauhti hiipui senverran ettei ihanneaikoihin päästy, mutta lauantaina meni vielä suht vilakkaastikin (Rossoksi). Ja karkasi avonaisesta häkistä ja löysi jo itselleen uuden isänätperheenkin. Oli kuulemma niin komea ja hyvätapainen, että saa muuttaa Ruotsiin milloin vain.

Suvi la eka radalta puomin vitonen. Otti (videolta katsottuna) kyllä kontaktin, mutta ei ottanut keinun ylösmenoa ja meni vielä osittain keinun ohikin (hyppäsi sivusta keinulle)ja tästä jäi virheet saamatta, ei valiteta. Toinen rata hyppis, varsin sujuva. Loppusuora oli vinosti sijoitetut esteet, jotka mentiin kaikki takaa aika hankalasti. Ehkä siitä olisi jonkun kymmenyksen voinut nipistää, mutta aika riitti toiseen sijaan. Voittaja oli valio, eli Suville hyppyserti ja Ruotsin hyppyvalion arvo. Sunnuntaina torveilin. Olin koirien kanssa kävelyllä, kun rataantutustuminen alkoi. Molemmat tutustumiset vielä päällekkäin. Lopputuloksena ehdin tutustua Suvin rataan muutaman minuutin ja lähdin ekana. Näkyi ohjauksessa, kepeiltä kesken pois (kokeilin toivotaantoivotaanohjausta jos se siis menisi ilman ohjausta,mun ollessa toisella puolella kenttää, ei mennyt). Sitten vielä ohajsin yhden esteen huolimattomasti ja hyppäsi sen nurinpäin.

Su toka rata oli hauska agirata. Suvi teki ehkä yhden parhaista radoistaan, voitti puolentoista sekunnin kaulalla seuraavaan. Osallistujia oli luokissa vähän alle 70. Agisertti ja täten tuplavalioksi viikonlopun aikana. Hieno koira!

Reissun aikana Håp todella kunnostautunut. Puolentoista tunnin karkureissu lauantaina. Rikkonut useamman astian, imurin, tyynyjä, sontinut sisälle. Lista loppumaton. Ja sama pentu ei aiemmin tuhonnut oikeastaan mitään. Taisi olla liian vähän virikkeitä Hertan kanssa asuessa.

Tänäiltana Sadun kanssa tokotreenit. Tai oli meillä Håp ja Roti mukana. Hyvin sujui. Näytimme Håpin kanssa kotiläksyharjoitukset ja Roti teki ne komeasti heti perässä. Mun sivulletulotreenit on kyllä kummallisen näköiset.