Kotkassa molemmilla koirilla. Rossolle eka radalta kymppi. Kielto ja jostain, mkä ei mulle selvinnyt. Sähläsin itse alun, mistä kielto.

Suvin kanssa hyvä rata. Ennen puomia oli poispäin kentältä kulmassa oleva hyppy, johon olin ajatellut lähettää mahdollisimman kaukaa. No ei halunnut käydä sitä yksin hyppäämässä. Kerrankin muistin katsoa koiraa ja huomasin hidastelun. Meni, mutta jouduin kääntämään erisuuntaan kuin alunperin suunniteltu. Loppu oikein kiva. Teki itsenäisesti "tyhjään" menevät kepit ja muutenkin kuulolla. Voitti.

Hyppikseltä Rossolle 0,75s yliaikaa. Kerran luki ohjauksen väärin ja kääntyi hetkeksi väärinpäin esteen jälkeen. Muuten tuntui mukavalta. Suvi teki hyvää rataa, muistin putkijarrutuksen ja se toimi hyvin. Valssasin sitten ilmeisesti samaan suuntaan missä Rossolla oli este muurin jälkeen  (vaihtui ennen makseja paikka, vaikka rata sama) ja sain koiran hetkeksi selän taakse ennen hyppyä. Kielto. Kesti persjätön kepeillä. Niistossa joutui kysymään, mutta ei kiellon verran. Täytyy kyllä muistaa olla tyytyväinen Supsukkaan, toimii kuin ajatus. Valitettavasti tämän ohjaajan ajatukset välillä harhailevat:D.

Viikonloppuna monta starttia. Ja Idan kummit tulevat Englannista huomenna kylään. Onpa tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!! Valitettavasti Hertan paras ystävä lapsuusajoilta jäi Englannin kotiin. Olisi ollut hauska katsoa, muistavatko koirat. Minä musitan miten me joskus(noin 11v sitten) kellotettiin, että kesti 5 tuntia 15 minuuttia ennenkuin koirat pitivät ensimmäisen tauon leikkiensä välissä...  Nämä nuoremmat koirat ovat paljon seesteisempiä luonteeltaan :).