Neljä rataa, kolme vitosen melkein ok suoritusta, yksi katastroofiesitys. Mulla oli asiantuntijakepoMIka mukana. Edellisestä kepoilusta varmaan viisi/kuusi vuotta, välissä ei ole nähnyt yhtään agilitysuoritusta, minkä muistaisin ainakaan. Analyysi kolmosten maksiradoista oli, että suurin osa ohjaajista on kamalan surkeita eivätkä muistuta urheilijaa. Koirien taso ja osaaminen heikkoa, hämmästyttävää, että kilpailevat ylimmässä luokassa... Eivät siis mun mielipiteitä, edellisellä kerralla sijoitti mut selkeästi tuohon kammottavat ryhmään, nyt en viitsinyt kysyä. Eikä tuo kepo nytkään montaa minuuttia viihtynyt radan reunalla, viiltävät analyysit syntyivät varmaan alle tunnin kokonaissuorituksella:).

Kivaa oli, vaikka vähän harmittikin ettei nollia tullut. Suvi sai yhden keinuvirheen tiukaksi sanotulta ranskalaistuomarilta (sillä radalla taisi olla nopein aika), samoin tänään a:lta virheen. A:n virhe oli kyllä outo, ei edes hypännyt ylhäältä, vaan otti ihan normi juokseläpi A:n mennen alas asti. Toisaalta siltä radalta olisi voinut antaa kaksi kieltoa ja yhden kaarrattaa vitosen, eli pulinat pois. Vein omasta mielestäni vika radan tänään paremmalla asenteella ja keskittyen. Olisi pituudelle (missä kaarratteli) pitänyt uskaltaa tehdä takaaleikkaus. Supsukka muuten oikeasti teki hienot kontaktit, puomillakin oikein odotti vapautusta!! (Kiitos Ellulle tästä). Muun koirakurin, mikä siihen asennettiin myös, onnistuin jo pilaamaan:). Kieltoja ei siis tullut, mutta vika radalla empi kahta hyppyä. Saatoin ajautua liian lähelle, luulen. Liikkui ehkä vähän väsyneesti, tai sitten vaan ajat ovat hitaampia, kun oikeasti pysähtyy kontakteille. Ja teki se kahdella radalla kammottavan kaarteen, ehkä nekin syö aikoja.

Håp mukana. Käyttäytyy kuin olisi aina ollut mukana. Ei hissipelkoa (vaikka jäi oven väliin, kuulemma), menee liukkaat rappuset, voi jättää hotellihuoneeseen ja ei piippaa (tosin kakkasi kerran, kun ei ollut päässyt ollenkaan tarpeilleen koko päivänä, tämä kun oli kepon vastuulla perjantaina). Kisapaikalla nukkuu häkissä yksin ilman ongelmia. Rauhallinen tuo kyllä on, mikä ehkä miinukseksi lasketaan.

Koko viikonlopun ajan jalat ihan tönkkönä. Musta on kolmannes rasvaa, ja vaikka ne solut ovatkin torstaisen kuntotestin mukaan erinomaisessa kunnossa, oli koko kroppa ihan jäykkäp. Maanantaina jatkuu personal trainer touhut.

Ja ajattelin treenata kerran ennen karsintoja. Sitten saa olla.

Ja meinasi ihan unohtua. Onnea Timolle ja Bramdylle AVO SM tittelistä!!!