Eilen aloitin pöydän vahvistamisen. Pysähtyi ok, mutta saisi minusta tulla kovempaa, himmaa hieman ennen hyppyä pöydälle. Kerran lähti ilman lupaa.

Putki/puomi harjoittelua niin, että lähetin puolestavälin puomia toiseen päähän, missä koiran piti valita pelkän suullisen käskyn avulla vierekkäisistä esteistä se oikea. Ei huono, mutta ei lähelläkään 100%. Kontaktit pelittää treeneissä hitlerkädellä hyvin.

Käännösharjoittelua. Kahteen vierekkäiseen hyppyyn tarvii kehitää jotain, jos putki takana houkuttimena. puolivalssilla pyrähtää lähes aina putkeen, vekkaamaalla liian iso kaarre, niistolla lähes hyvä ja yllättäen kaukaa lähettämällä suhisten kääntyi aika hyvin. Jaakottamalla kääntyy niinkuin pitääkin tiukasti ja tulee välistä. Mutta tähän tarvii keksiä jokin puolimatkalta toimiva, jonka koirakin tajuaa. En kokeillut mennä esteiden ja putken väliin, kun haluan nimenomaan toimivan tekniikan "lähettämällä".

Muuten tehty töitä enenmmän kuin laki sallii. Tallbergin Minna otti eilen upeita kuvia Hurraasta. Näpsi muutaman kolmesta koirastakin ja sai ne osumaan samaan kuvaan liikkeessä:). Suvin näyttelyt lähestyy. Koiria on kuulemma pitkästi yli kolmekymmentä...