Nimittäin kouluttaa musta toko-ohjaaja. Jalat ei pysy suorassa edes perusasennossa, etukäpälät heittelee ja huitoo, lelulla leikkimsen sijaan tungen sitä suuhun ja ja ja ... Ja nämä siis ohjaajan pikkuvikoja. Ei kai se koirakaan tällä tyylillä oikein toimi. Tai leikki se Elsan kanssa hyvin:). Saattaa olla, että ennen meidän TVA juhlia Littoisissa on yksi tokokouluttaja vähemmän. Mikä olisi sääli, kun niitä juhlia ei kyllä ilman taitavaa kouluttajaa tule!

Mutta alan siis opettelemaan vielä innokkaampaa hihkumista, tanssiaskelin sivullesiirtymisiä, kääntymistä myös vasemmalle, peruutuksen tarjoamista (ei tarjoa muuta kuin makaamista tässä), alustan tarjoamista (ja alustaa ei saa heitellä, kuten mä olen tehnyt). Ja kaikki kimakasti koiraa innostaen. Vielä ei luovuteta, vaikka Lentsun ilme ilmoittaessani aikovani osallistua kisoihin heti kisaiän tullessa täyteen, olisi kyllä ollut videoinnin arvoinen! Ja makaamista ei tehdä ollenkaan. Ruudulle menoa hetsaten (joka ei tarkoita, että koira heitetään matkaan kuten minä tein).

Sadulta hyvä idea. Jos osallistuisikin Hopsukalla Zeljkon koulutukseen ja ei tekisi mitään agia (kun ei oikein tehty nytkään) ennen sitä ja menisi siis sinnekin virheettömänä?

Tätä kirjoitan mökillä ja katsoin just pihalle. Elsa opettanut Håpin hyppäämään korkealle ennen frisbeen hakua, aika makeen näköistä.(Mutta ei vielä ota sitä frisbeetä kyllä ilmasta, eli pieleen menee varmaan tuokin laji).