Töihin, joskin olin onneksi laittanut vastaajaan viesti aloittavani vasta tänään, niin sai eiliselle pehmeän laskun. Melkein mukavaa töissä-pitäisiköhän huolestua.

Itävallan reissun aikana Leo (hoidossa) ja Håp olivat kunnostautuneet varastamalla säkillisen ruokaa ja ripuloimalla koko alakerran. Mika ei myös saanut Leoa kutsumalla luoksensa ja oli oikein otettu mun järjestämästä ylimääräisestä hoitokoirasta:). Eilen otin koiralauman tallile ja Leo se ylläti räksyttämällä hevosille. Ajattelin ensin, että se pelkää, mutta hakiessani Hurraata laitsalta, meni viereiselle laitsalle kintereisiin kiinni räksyttäen. Remmihoitoa (ei kovin koiraystävällisesti) ja tänään osasi jo käyttäytyä. 

Håp on tehnyt tokoa!. Ruutua eilen (ei yllättäen sitten kirmannutkaan sinne täysiä ja meinasin jo heittää hanskat tiskiin, onneksi tänään meni kovvoo). Eilen lasten avustuksella patsasluoksetuloa. Sivulle edelleen huonosti, tänään sain kierrättämällä puuta pari kertaa lelulla aika kivasti. Namilla teen jotenkin idioottimaisesti. Leo tulee sivulle paremmin. samoin odottaminen Leolle paljon luontevampaa kuin Hopsukalle, jolla ohjaajansa kärsivällisyys odotus tilanteissa.Tänään myös kahden lelun leikkiä, se suju ok. Muuten pennut kunnostautuneet hyppimällä pöydille, askartelemalla poltettavien roskien kanssa ja unohtamalla olevansa sisäsiistejä. Niiden ulkonäkö luvalla sanottuna kauhea. Ei kai rakenteessa sinänsä vikaa, ovat vain lähinnä ajokoiratyyppisiä. Mutta menevät aika ajoin sikakovaa, jatkoaikaa siis tiedossa. Kuvaavaa on, että tänään tallilla yksi kysyi onko Leokin sekarotuinen? (Håpin sekarotuisuus oli niin ilmeistä, että sitä ei eds tarvinnut kysyä;D).

Suvi keksittynyt EO:n jälkeen metsälenkkeihin ja talliretkiin, huomenna mennään Kotkaan. Koitan jossain vaiheessa ladata kuvia koirienkin matkasta, ettei jää oletusarvo pelkästä ravintolareissusta. Ennen koirakuvia kuitenkin felixpoikien ryhmäkuva (sieltä ravintolasta).

Ja Hurraa uutiset. Osaa vaihtaa edestakaisin ihan pyydettäessä joka askeleella. Ja tänään (on enää puoli päivää laitsalla, en tiennyt ja meinasin tippua normaalia pirteämmän hevosen selästä) teki jotain etäisesti passagea muistuttavia askeleita maastossa. Jos se liitoravi siihen saadaan, tekee mopo kohta kaikki GP liikkeet,yes!

Tässä bc:n paperille rekatun Håpin korvat. Kuva hieman tärähtänyt, mutta kyllä tällä pitäisi pystyä osallistumaan suomen suurimmat pystykorvakoirakilpailuun:P