Tessi haki Suvin aamulla näyttelyyn. Takana ahdistusta aiheuttava alkuyö, kun pesin koiran ja föönasin sen puudeliksi kanankoipijaloilla... Onneksi facebook auttaa aina ja mm. Saijan asiantuntevan ohjeistuksen jälkeen laitoin yöksi nailonsukkikset kostean turkin päälle. Aamulla mulla oli takaisin normiSuvi:D.

Tuomari oli vaihtunut virolaistuomarin sairastuttua. Gunnel Holm oli tullut tilalle. Suvi oli kuulemma ollut vähän ahdistunut, näyttänyt hampaansa vähän peruuttaen, mutta esiintynyt muuten hyvin. (tuomariharjoittelijan kommentti oli kait ollut, että tämä on työkoira... ). Tuloksena sininen naru ja H ja samalla tarpeeksi hyvä tulos, että nyt voi sitten virallisesti anoa agilityvalion titteliä. Kiitos ISO Tessille Suvin esittämisestä Mun ei edes tarvinut lähteä Tuulokseen mukaan:D. Arvostelussa luki, että otsapengertä saisi olla enenmmän, kapeahko naama, riittävä luusto, kantaa häntää ajoittain liian korkealla, liikkeessä saisi olla enenmmän takaatyöntöa ja liikkuu hieman takakorkeana. Runko lyhyehkö. Minä olen tyytyväinen, että "oikea" tuomari tunnisti rodun!

Iltapäivästä Purinalla Rossolle ensin hyl. Tuli renkaan ohi (huono ohjaus), keinulta kesken pois (hohhoijaa), otin uusiksi ja siitä hyl. Sen jälkeen Suville hyl. Sillekin huono keinu, ja sitten vedin itse tiukasti puolivalssilla putken väärään päähän. Viikonloppuna ollut aika paljon tekemistä ja ehkä keskittymisessä on toivomisen varaa. Lisäksi kontaktit ahdistaa Suvin kanssa. Nyt juoksee joko ilman lupaa läpi (tosin ottaen kontaktin), himmaa tai sitten keinulla jopa melkein tulee kesken pois. Äkkiä treenaan lisää. Tuli jopa mieleen, että pitäisikö pitää vähän taukoa kisaamisesta ja keskittyä vain harjoitteluun. Tuskin maltan.