Aamulla sporttikoirahallilla. Käsi- sanan asennusta ja saa sanaa ja vähän putki/puomierottelua ja pujottelua. Ajoittain tunsin onnistumisen hetkiä. Varmaan ohimenevää.

Hurraalla vuoden kurssiviikko. On ma-to Rusalla Jannen treenissä ja pe on Sallyn tunti. On ollut superkivaa olla Ruskeasuolla. Karsinat on valtavat, ihmiset osittain samoja kuin 25v sitten!. Ja treeni hyödyllistä. Maneesissa kerralla monta ratsukkoa, mikä maalaiselle haasteellista. Hevonen ei kyllä välitä. Tai perinteisesti tujotti siivoojaa lehtereillä. Ennen ne minusta kävi pe aamuisin.

Laukkaa ollaan työstetty, samoin siirtymisiä. Tänään tehtiin vaihtojakin, alkuun meni ok, sitten vähän sarjoja, ehkä väsyi ja minä väsyin ja siivojakin meitä häiritsi, Janne totesikin lopun menneen hyvin,.... huonosti!. Mä jään roikkumaan oikeaan ohjaan ja hevonen ei reagoi riittävän herkästi vasempaan pohkeeseen.

Pitkästä aikaa olen tehnyt hankintoja hevosellekin. Tänään ostin uudet suitset ja loimen. Eilen raipan ja Elsalle kypärän. Jos olisin Rusalla pidempään, tarttis varmaan hankkia uudet ridahousutkin nykyisten teryleenipöksyjen tilalle. Yhden viikon voi kyllä minusta ookata näillä isoisän aikuisilla housuilla;D.