Vastaanoton remontti vie senverran vapaa-aikaa, ettei koiria juuri tänään treenattu. Suvi ja Håp treenasivat itsenäisesti Pas de Deuxia pihalla, etujalkojen liike on jo aika samanaikaista (kts. kuvat).

Saattoi Håp tehdä jotain seiso, maahan juttuja aamuruoalla. Ja vähän puidenkiertoja vauhdilla. Ja pääsivät kyllä metsälenkille Leoveljen kanssa. Ainakin nuo pennelit ovat perineet äitinsä kyvyn mennä miljoonaa epätasaisessa maastossa. Ei niin positiivista on, että jo sisäsiisti Håp on nyt sontinut kolmena yönä peräkkäin sisälle. Ihankuin ei enää muistaisi ollenkaan, mihin tarpeet kuuluisi tehdä.

Eilen aamulla sporttikoirahallitreenit. Tehtiin kait toisen kerran karsintojen jälkeen A:n jälkeinen pituus-kaksi hyppyä putkensuut lähellä kuvio. Ja en saanut vieläkään onnistumaan takaaleikkauksin, paitsi kun ajattelin jatkavani toiseen suuntaan ja jätin itseni ja koirani väliin minimi neljä metriä. Sarvi otsassa, ja iso. Päällejuoksuna sisäpuolelta sujui, kunhan lähdin ajoissa A:lta. Hottentotti harjoitteli leikkimistä onnistuneesti ja sai jahdata mua putken jälkeen. Olin Juhan mukaan surkea juoksija.

Eilen illalla Sadun kanssa toivotaantoivotaantokotreenit. Koska olen nyt elämässäni ollut neljällä tokotunnilla, voin jo opettaakin. (kertonee täydellisestä itsekritiikin puutteesta enemmän kuin taidosta:)). En tosin osannut vastata mm. kysymykseen mitä ruudussa tehdään sen seisomisen jälkeen ... Niintainäin. Roti haki hienosti tunnarikapulaa, osasi noutaa, meni ruutuun ja taisi hoksata merkinkin. Saattaa olla, että johtui enempi Sadun kyvyistä opettaa kuin mun, mutta who cares. Hoppeliina teki saman setin ja molemmat tekivät myös sivullaliikkeitä.

Hopsukka on korkeajalkaisempi rakenteeltaan kuin Suvi, mutta allaolevan kuvan mukaan sillä on kilometrin pituinen notkoselkä niiden koipien päällä.