Pörje alias Timtam eli Suvin ja Cosmon lapsi ensimmäistä kertaa alokasluokassa tokossa, 191 pistettä ja komeasti voitto! Onnea Sirpalle, upeasti on koiransa kouluttanut. Ja että voin aidosti tulla hyvälle mielelle Suvinlasten menestyksestä, enpä ollut ennen tajunnut tuotakaan ; o ).

Rosson vuoden päätapahtuma eli partismestaruudet. Odottelen vielä kisapaikalla tuloksia. Taisi saada hopeaa ja ainakin teki tuplanollat. Pienesti se kaarrattaa, mutta vauhti on mitä on. Kultainen ja kiva pikkupartasuu se silti on.Päivän lisäantina Anne opetti mut tunnistamaan kehnäsienen (vaalea peniksenmallinen;D). Täytyy paistaa illalla ja testata maku...

 

Enpä saa nyt tähän väliin yhtään kuvaa, laitetaan ne alle. Håp kisoissa mukana ilman Suvia. Sai leikkiä serkkuAllin kanssa, oli ihanaa. Teki yhdellä rimalla harkkaesteillä käännksiä ja opetteli leikkimistä. Ihan hyvin se tänään leikki, ei se siinä lelussa roiku, mutta saalistaa onnessaan. Ollaan siihen tyytyväisiä. Eilen kahlaili meressä mielellään ja yritti ottaa aaltoja kiinni(?). Ui "avustettuna".